Incearca de la cineva un alt Nunchuck
Printable View
G@by rezolutia nu e la inaltimea Xbox360 sau PS3 insa jocurile sint fun, mai ales cele multiplayer, gindestete cum e sa joci in spleetscreen in 4. Face fun.
Mi-am cumparat astazi un Nunchuck, ar trebuii sa aiba acel code sau numai la jocuri le gasesti? :-?
Daca nu ma insel, la toate produsele originale Nintendo ar trebui sa ai cate un cod...
Pai m-am uitat peste tot si nu dau de el, am 2 carticele care se deschid ca un poster.... in mai multe limbi si iti explica ce face fiecare buton din Nunchuck, numere de telefon pentru Support, dar nu gasesc nicaieri codul ala nenorocit :|
nunchuks nu au cod..
Lucky me...
Vezi ca ai pe site-ul nintendo club produsele care sint eligibile pentru wii stars.
Exemple ar fi: Nintendo Wii, Nintendo DS, Mario Kart, Super Mario Galaxy, Zelda TP, Disaster, mai multe vezi acolo.
Fail & More Fail: GAF Tells REAL Stupid Owner Stories. - NeoGAF :))
Ar trebui sa isi updateze Nintendo manualul de la Wii sa includa si "Do not insert credit cards in the DVD drive".
Stai linistit Paul e tipic pentru americani, doar sint cel mai prost popor din lume.
:o Incredibil numi vine sa cred :))
In legatura cu jocurile pentru wii trase de pe torent,marea majoritate se blocheaza.o fi de la consola sau de la jocuri???????
http://www.consolegames.ro/forum/f51...nsolegames-ro/
Fara piraterii.
am si eu o intrebare chiar daca sunt offtopic : pachetul wii play care contine jocul si controllerul remote,sunt ambele impreuna sigilate , sau fiecare obiect e sigilat inparte. deoarece eu as vrea doar jocul iar controllerul sa il vand si vreau sa fie sigilat.
Wii Play vine cu jocul si wiimote-ul sigilate impreuna intr-o cutie. Jocul vine in carcasa de dvd iar wiimote-ul intr-o punguta, cutia in care vin avind facute locase speciale pentru fiecare, cum e si la Mario Kart Wii cu volan.
Cine imi poate spune care e diferenta intre modare software si modare hardware la un WII. Avantaje / dezavantaje.
Nu stiu daca se poate face in conditii sigure modarea soft la wii, cel mai bine il intrebi pe Donely, daca e sa functioneze cu siguranta cea soft e mai sigura pentru ca nu duce la pierderea garantiei ca cea hard si nu implica nici un fel de lipituri.
Mi-am luat de curand o "jucarie" wii dar am ceva probleme cand incerc sa ma leg la net cu el. Am un router wireless Linksys WRT54G legat la un modem (bridge) Romtelecom. Reusesc sa il leg la router si sa fac update la firmware dar cand incerc sa dau accept License Agrement imi intoarce o eroare cum ca nu poate accesa acel site. Nu prea inteleg unde ar fi problema ...
Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat? :)
Am patit si eu la fel dupa update. Solutia? Am scos protectia de pe wi-fi la router, am conectat wii, dat accept, dupa care am pus la loc protectia pe wi-fi, reconfigurat wii, totul functioneaza perfect. Explicatie logica? Nu prea am, probabil dupa update se schimba ceva in modulul de conect al wii-ului, chiar nu pot da o explicatie logica.