Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 364 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast
Results 781 to 800 of 7261

Thread: Modificari Console: Downgrade PS3 la CFW 3.55, PS2, PSP, Xbox 360 Slim, Wii

1. #781 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by cristi-dinu View Post
    Salut Donely si La multi ani!
    Sunt nou pe forum si am cateva intrebari despre un ps3 pe care l-am cumparat de curand.
    E modelul de 60G varianta PAL si cred ca are o problema cu blocul optic. As vrea sa vorbim pe messenger. ID-ul meu este the_pr3tend3r.
    ID doncorleony

2. #782 SP
    Junior Member SupercrazY95's Avatar
    mda deci esti cel mai bun toti o zic peste o luna cred ca imi modez si eu ps2u la tine

3. #783 SP
    Junior Member thafifth2006's Avatar
    Salut Don vreau si eu sa cumpar Play and Charge Kit pt xbox....!!!! ps: sunt orginale microsoft ?

4. #784 SP
    Quote Originally Posted by thafifth2006 View Post
    Salut Don vreau si eu sa cumpar Play and Charge Kit pt xbox....!!!! ps: sunt orginale microsoft ?
    NU am pe stoc acum. Facute in China unde se fac toate acum.

5. #785 SP
    Quote Originally Posted by SupercrazY95 View Post
    mda deci esti cel mai bun toti o zic peste o luna cred ca imi modez si eu ps2u la tine
    Ok Te astept !!!

6. #786 SP
    Junior Member phantomQQ's Avatar
    Multumesc si eu pt modarea xbox-ului , rapid si eficient merge fara probleme 10x donely

7. #787 SP
    Junior Member SupercrazY95's Avatar
    Donely peste o luna cum facem te sun sau vb pe mess ?

8. #788 SP
    Quote Originally Posted by phantomQQ View Post
    Multumesc si eu pt modarea xbox-ului , rapid si eficient merge fara probleme 10x donely
    Multumesc mult !

Quote Originally Posted by SupercrazY95 View Post
    Donely peste o luna cum facem te sun sau vb pe mess ?
    Ma suni la 0722 766149

9. #789 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Un tip de nota 10.Ms mult pt.consola modata

10. #790 SP
    Quote Originally Posted by SAY View Post
    Un tip de nota 10.Ms mult pt.consola modata
    Cu placere

11. #791 SP
    Member psycho-07's Avatar
    am un psp slim si am facut updat la 5.02 si am vrut sa il decodez si am desfacut bateria sa o fac pandoria si am instalat softu pt pandoria (baterie) si am dat restart la psp si nu imi mai apare nimic pe ecran decat culoarea gri mai inchis etc , ma intereseaza daca poti sa mil faci si sa il decodezi si cati bani ma costa in caz ca merge facut

12. #792 SP
    Quote Originally Posted by psycho-07 View Post
    am un psp slim si am facut updat la 5.02 si am vrut sa il decodez si am desfacut bateria sa o fac pandoria si am instalat softu pt pandoria (baterie) si am dat restart la psp si nu imi mai apare nimic pe ecran decat culoarea gri mai inchis etc , ma intereseaza daca poti sa mil faci si sa il decodezi si cati bani ma costa in caz ca merge facut
    Offf offff...ce FW avea PSP-ul la origine inainte sa ii faci update ???

PS. Pandora nu pandoria !

13. #793 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    controller wireless ptr xbox 360 la ce pret ai?

14. #794 SP
    Quote Originally Posted by ciypriyan View Post
    controller wireless ptr xbox 360 la ce pret ai?
    Deocamdata nu mai aduc controler de 360

15. #795 SP
    Senior Member Pisboy's Avatar
    revin cu aceiasi intrebare ca @thafifth2006 kit-urile play&charge sunt microsoft ? .Nu ma intereseaza daca sunt facute in china sau in USA,ci firma care le-a produs.

La fel am intrebat si cand am luat un cablu xbox vga si laa fel mi-ai raspuns.Cablu fiind third-party manufacturer.

16. #796 SP
    Member ciypriyan's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Deocamdata nu mai aduc controler de 360
    .ok

17. #797 SP
    Junior Member bogdanan's Avatar

79004

Mi-a modat cineva un PS2 79004 si se pare ca are ceva probleme.Mai precis nu pleaca decat dupa ce dau vreo 10 reseturi.Sau il scot si il bag in priza de tot atatea ori.Stie cineva daca e vreo problema de compatibilitate cu acest tip de PS2 ?Multumesc mult.

Ca sa mai adaug este un modbo clona matrix 1.93.Ecranul ramane negru si nu se mai intampla nimic.
    Donnelly te rog frumos stii cumva care poate fi cauza ?

18. #798 SP
    Quote Originally Posted by bogdanan View Post
    Mi-a modat cineva un PS2 79004 si se pare ca are ceva probleme.Mai precis nu pleaca decat dupa ce dau vreo 10 reseturi.Sau il scot si il bag in priza de tot atatea ori.Stie cineva daca e vreo problema de compatibilitate cu acest tip de PS2 ?Multumesc mult.

Ca sa mai adaug este un modbo clona matrix 1.93.Ecranul ramane negru si nu se mai intampla nimic.
    Donnelly te rog frumos stii cumva care poate fi cauza ?
    Nu conteaza ca este clona. Modbo merge f bine daca modarea este facuta cum trebuie. Ia datele mele de contact, luam legatura si treci cu ea pe la mine sa vad si eu despre ce este vorba.

19. #799 SP
    SAY
    Member SAY's Avatar
    Don ,cablu VGA HD pt XBOX 360 la ce pret mai este?

20. #800 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    eu am luat de la donely cu 70ron

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 40 of 364 FirstFirst ... 30 38 39 40 41 42 50 90 140 ... LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks