eu nu mai pot ...cred ca l-am stresat un pic pe donely :P (sry) ... de abia astept !!! :rulez:
Printable View
eu nu mai pot ...cred ca l-am stresat un pic pe donely :P (sry) ... de abia astept !!! :rulez:
VESTI BUNE !!! :rulez::rulez::rulez:
OK !!!! astazi dimineata am citit si extras key-ul din primul DVD-rom Liteon. Astept acum sa vina dvd-rom BenQ si ii dam drumul la treaba. Ce a fost mai greu citirea key-ului am rezolvat. Atasez poza mai jos !!!=D>=D>=D>=D>
PS.Thx Geremia and c4eva !!
Pe cand ajung BenQurile ?
super :rulez::rulez::rulez:
Să nu fie coadă la tine la uşă de vineri, donely :) Sau să fie, dar să prind şi eu un loc mai �n faţă :)
VESTI BUNE !!! :rulez::rulez::rulez:
OK !!!! astazi dimineata am citit si extras key-ul din primul DVD-rom Liteon. Astept acum sa vina dvd-rom BenQ si ii dam drumul la treaba. Ce a fost mai greu citirea key-ului am rezolvat. Atasez poza mai jos !!!=D>=D>=D>
PS.Thx Geremia and c4eva !!
Am comandat astazi inca 35 Bucati BenQ.
Spread the news. Pe fiecare pagina. :D
Deci China s-a mobilizat si a mai facut cateva ? :))
donely sper ca sunt printre primii chiar daca sunt din provincie cum ai postat pe forum ti'o pun la curier ajunge ziua urmatoare iti faci treaba o trimiti inapoi banii jos si everybody is happy
deja-mi vine sa dau cu consola de pamant. abia astept
@pheidippides
Partea proasta este ca de abia le-am gasit si pe astea. In China se vand ca painea calda.
@ADEKO
@digitalhater
Le rezolvam stati linistiti. !!!
360 Xtractor Tool for dumping Liteon Keys will be available on Sept 29
PS: Nu-s dolari americani, sunt pesos mexicani.
salut, a ajuns cumva lentila mea de ps3?
multumesc
long live donely inca asteptam nerabdatori sa arunci cu benq prin tot forumu