salut ! poti schimba/repara blocul optic la sega dreamcast?
Printable View
salut ! poti schimba/repara blocul optic la sega dreamcast?
Tocmai mi-am modat PSP-ul
don help:wall:lol inca nu sa inventat si programul rabla pentru console ca stiu ca este doar pt masini ) la mine in oras nu am parte decat de seriile 7xxxx ce doamne lol
am si eu un psp 3004 (5.03) cu 2 probleme 1) modat temporar cu chiken ala ... si la orice restars etc. trebuie sa il fac din nou ... nu poti sa mi'l modezi permanent cu pandora sau cum se numeste ... 2) nu il pot conecta la clc prin usb ... bag usb'ul dau connect usb ... si imi zice sa bag cablu da el e conectat ... cablul nu este de vina a fost testat la alt psp ... iar jocurile mi le transfer printrun cititor de carduri ...
am un xbox 360 falcon cu dvd drive hitachi modat ixtrem.1.51,problema este ca "unele jocurile" le vede greu dupa ce le introduc de la 5,6 ori in drive,cele originale sau filmele le citeste din prima,ce cauzeaza problema?
Nimic deocamdata:-S
---------- Post added 07-01-2010 at 08:52 AM ----------
Din pacate nu. Tine consola in standby
---------- Post added 07-01-2010 at 09:00 AM ----------
Ai PM cu raspunsul.
Faci modificari si in Brasov ?
o carcasa de xbox 360 elite ?
XBOX 360 cablu play and charge mai ai, si la ce pret ??
salut,ma intereseaza un alimentator pt PS2 daca ai pe stoc? putem incheia aicea tranzactia? ms anticipat.
Ziceti-mi modelele de Xbox care ar fi echivalente la PS3 va rog.sub 10 milioane gasesc?sau Ps2 modat cu toate cele si bani??
XboX360 question.
Am citit pe forumul de la 360mods.net ca cel mai bun firmware ar fi 1.4 si nu 1.61. La tine in lista nu apare 1.4, pot sa intreb de ce?
Mersi.
Nu. Daca vrei trimite consola cu fan curier
---------- Post added 08-01-2010 at 10:05 AM ----------
Nu se mai foloseste de mult 1.4 Este Non-Stealth.
---------- Post added 08-01-2010 at 10:09 AM ----------
Esti tare comandante. Cand vi in Bucuresti trebuie sa fac cinste. Multam mult !!!=D>=D>:rulez:
wai don aseara am modat 3 console una dupa alta fara pauza pana la 11 jumate noptea lol mio plesnit ochi:)) si iar am modat un 70003 da asta o luato din loc:)) asta ma bucurat
(p.s consola 79003 aia moarta traieste ;) )
thx don>:D<pfuu am zis k nu mai fac din 7xxxx d iar am facut ieri :))
PT SURSA DE ALIMENTARE PT ,PS2.
Da costa 80 ron[/QUOTE]
ok,uite datele pt posta.
GEGSE BELA
jud MURES
comuna BALAUSERI ,nr 36
cod postal 547100
tel .0746131240
am rugamintea sa trimit coletul cu posta romana. ms anticipat