@Xtm
Nu are nici o legatura cu modarea. Probabil blocul optic sa decalibrat. Treci cu el pe la mine sa vedem despre ce este vorba si o rezolvam.
@3PY
Multam mult !!
Printable View
@Xtm
Nu are nici o legatura cu modarea. Probabil blocul optic sa decalibrat. Treci cu el pe la mine sa vedem despre ce este vorba si o rezolvam.
@3PY
Multam mult !!
Am venit de la Brasov expres pentru modare si totul a decurs perfect. Modare de xbox 360 cu lite-on, in 20 min o fost gata. Mersi. Recomand.
Beneficiat servicii modificare XBOX.Super ok, recomandat cu caldura.Donely ROCKS!:)):rulez:
Am fost ieri la The Chip Master si m-a rezolvat in 2 timpi si trei miscari profesionost 100% .Recomand cu caldura supet baiat si mai e si biker :D .
Ne vedem la Romana !!!!
De la Bacau la Bucuresti la usa Dl.Don.
Xbox-ul meu a ajuns la el prin curier.
Modat-livrat inapoi.Foarte serios !!!>:D<
mi-am facut cont si aici, cum am promis.
ce-ar mai fi de zis?
SUPER MESERIASH OMU', NR. 1 IN DOMENIU :rulez:
bafta man, keep in touch
salut donely uite am si eu un prieten care i sa stricat psp-ul si crede ca i sa dus procesorul poti sa-l ajuti cu ceva ? o sa ai dau id-ul tau lui daca poti sa-l ajuti
Ieri am facut si eu modarea unui Xbox360 la Donly. Ce pot sa spun, numai cuvinte de lauda. Un om care lucreaza cu profesionalism si care stie foarte multe despre domeniul acesta. Multumesc mult Donely :).
Am fost la Donely astazi pentru a-mi moda PS2-ul. Lucreaza profesionist si rapid, se poarta super. Sa tot lucrezi cu oameni ca el.
Multumesc Donely :)
Schimbat lentila la PS3 astazi. Un profesionist tenace.=D> Nu m-a taxat in plus chiar daca au aparut "probleme" suplimentare.
Recomand.:rulez: