Don c4eva o sa scoata iXtreme 1.5. Upgradeul se poate face numai printr-un flash nou la drive ?
Printable View
Don c4eva o sa scoata iXtreme 1.5. Upgradeul se poate face numai printr-un flash nou la drive ?
Deocamdata nu scoate nimic. Sunt niste zvonuri. Am vb si eu cu baietii grei de pe afara si deocamdat numai zvonuri.Tu nu te uiti cate posturi are ala care a zis asta? Chiar daca iese in Liteon nu ai cum sa il scri pentru ca nu are romflash. Aaaaa sa il scri in alt dvd-rom generatie veche si sa scapi de spoof, asta da sau sa fie safe jocul pe live desi pe live se joaca numai cu originale. In dvd-rom tau se face cu flash.
Donely , cand mai poti sa modezi X-360 cu Liteon , ca mi-ai zis saptamana trecuta ca saptamana asta primesti marfa , cam in ce zi as putea sa vin si io cu Cutiuta mea ??
Sal donely :) sa imi pastrezi si mie un dvd-ro pt un xbox arcade cu lit on :) pt miercuri :) ca sa fiu pus la coada :)sa nu pier randu :))
Am modat astazi (13.10.2008) "cutiuta alba" la Donely.Primul test a fost un succes fara nici o ezitare. Lucreaza ca un maestru ... ceea ce este de fapt ;-)
La cat de curat a lucrat (mai curat decat in spitale) nu cred ca apar probleme pe parcurs chiar daca data (13.10) e o zi mai ciudata :D
Multumesc !!
donely ai si pentru mine un drive disponibil ca as vrea sa trimit maine consola la modat prin curier...
Thank you Donely for Pimpin' my PS2 :) L-a modat si merge cool !
ok donely atunci o sa trimit luni consola la modat
SALL tuturor. Si MULTUMESC ARTISTULUI sau DOCTORULUI consolelor ( Donely).RECOMAND cu placere.
ce sa mai zik un om de nota 11 numa complimente lucreaza perfect, se tine mereu de cuvant si intotdeauna o face in favoarea clientului.cel mai bun altu k el nu mai gasiti app ms pt modare la liteon(*):1st::rulez:
Sal Don.
Poti aduce Wireless Network Adapter pt Xbox 360? Si la ce pret? Mersi
Nu am cuvinte un adevarat meserias .Mi-a reparat wii la mare arta recomand cu incredere!!!
am facut si eu azi o vizita de lucru la Donely, stiti cu totii ca omul e meserias asa ca nu va mai zic si eu :rulez:
mersi man.