DE care xbox, ce data de fab are?
Printable View
PNM Project Update - 3.60 Slim Flash Dumped - 3.6x+ Keys Coming Soon
Today, we were informed that the PNM Project has advanced nicely since we first reported on it last week. The project is shaping up to be the PS3 scene's saving grace by eventually delivering us with the new 3.6x+ keys. For those of you unfamiliar with the project, it intends to dump the new 3.6x keys by utilizing dual NOR flashes/firmware (which is very plausible). The project's leader, No_One, has informed us that he has successfully dumped a 3.60 NOR flash by using one of the sockets on his PNM board. In the newly released photos, we can clearly see this PlayStation 3 NOR flash chip plugged into the 2nd socket, ready to be dumped. No_One went on to state that jailbreaking new PS3's will soon become a reality once again. Unfortunately, he also informed us that he will be taking a three week vacation, so advancements to the project will be put on hold until he returns.
Modarea pentru 360 slim cu revizie 0225, 0401 etc va fi jumate soft jumate hardware. Cam asa va arata modulul SPUTNIK 360 si va fi plasat pe PCB-ul de la dvd-rom. Am sa revin cu date noi cat de curand.
Salut Donely, am luat si eu un bundle xbox 360 4gb cu kinect. MFR date este 2011-03-20, iar lot number este 1117x. Am incercat sa vad ce fel de drive am pe linkurile puse in primul anunt si cred ca am 0401. Tinand cont ca as vrea sa modez consola, este ok sa fac updateul de pe xbox live, sau mai bine sa astept si sa nu ma conectez pe xbox live? Mersi.
sal sunt nou pe aici si as vrea sa te intreb ceva Donely daca nu imi dau seama ce model am la xbox adica lite on benq sau hitachi imi poti spune u daca il vezi si mil poti moda pe loc cu softul care trebuie?
Inca nu l-am cumparat dar as vrea sa stiu.
Iti multumesc.
hello donley , am o intrebare, am pe cineva cu un xbox 360 slim/250gb, cu data de fabricatie urmatoarea :20.10.2010, as vrea sa stiu daca se poate moda versiunea aceasta?!
mersi :)
asteptam precum cartofii in tigaie pentru xbox360-slim vers 0225 !
Deocamdata mai trebuie sa ai un pic de rabdare. A iesit cfw-ul dar asteptam sa iasa si partea hardware pentru modarea lui.
---------- Post added 26-07-2011 at 07:18 AM ----------
:evil:=D> Mai trebuie sa asteptam sa se incalzeasca uleiul din tigaie.:p
Salut maestre. Detin un XBOX 360 Slim cu drive 9504 si dash 2.0.13146. Se poate moda sau nu?
Salut!:D Nu prea stiu cum e cu xbox-ul(sunt nou in domeniul asta) am un xbox360 elite din 2009(din ce am inteles e versiunea jasper) si as vrea sa il modez, dar in acelasi timp sa pot sa joc cand vreau pe net cu jocurile originale cumparate :P. Care ar fi pretul ? sau mai trebuie sa caut ceva sa iti zic despre consola mea. mersi mult :D:D
Ce zici, te bagi Dony?
Ok
Donely,e adevarat ca ProgSkeet chip se lanseaza in Europa pe 28 iulie?(asa am vazut pe psx-scene):)
Acum ca au lansat asta SPUTNIK360 - Liteon DG-16D4S DVD Unlock Switch - XCONSOLES.COM de 8$ in locul driveului de 50$ o sa scada pretul pentru a moda un slim 0225?