Salut!
Doar de curiozitate. Cam pe cand s-ar putea sa apara modare pe 4.50 fara swap disc? Se stie ceva, macar asa cu aproximare?
Ms!
Printable View
Salut Don, ai cumva un wiikey fusion de vanzare? Am mare nevoie pt. wii-ul baietelului. Nu vreau sa o modez soft, drive-ul fiind D3-2. Multumesc anticipat.
Am un ps3 modat la tine cu E3ODE.Merita sa ii fac update la E3ODE v2,12?Ce avantaje as avea?Acum cred ca e versiunea 1.3
Si pentru titlurile ce imi cer versiune de soft 4.55 iar ps3ul meu e modat la 4.53 ce pot sa fac? 4,53
Cat costa modare soft Wii?
De mai multa vreme ma intereseaza modarea unui PS3, dar modurile de modare si versiunile de firmware ma incurca. Tot nu pot sa imi dau seama care anume este procedura si de ce am nevoie. Am un PS3 Fat de 80 de GB, CECHK04, are update facut la ultimul firmware. Se poate face ceva pt ea si daca da, ce anume si la ce pret?
Multumesc anticipat.
salut! am un xbox cu E71. cat m-ar costa repararea lui? merci!
Salutare baieti, caut si eu un chipmod pt sega saturn (version 1 cu butoane ovale) daca are cineva si ma poate ajuta :) Danke !
Salut. Pentru PS3 Slim CECH 3004A V4.60, se mai poate face ceva? Din cate am vazut 4.60 a dezactivat ODE :-S. Multumesc anticipat.
Am si eu o mare rugaminte la voi Membri Donely...imi cere la jocurile noi update mentionez ca actualul update al meu este de 16202 cv de gen,invatatima si pe mine cum sa ii fac update-ul la consola un tutorial orice va rog mult sau daca nu macar cum sa aflu cpu-key imi trebuie pentru programu xexbuild gui:((:((:((