merge foarte bine pentru ca este HD, este LED si are porturi HDMI ,
Mai bun decat asta ar fi un televizor care are si 3D , partea proasta este ca te-ar duce cam dublu la pret.
merge foarte bine pentru ca este HD, este LED si are porturi HDMI ,
Mai bun decat asta ar fi un televizor care are si 3D , partea proasta este ca te-ar duce cam dublu la pret.
Ok,spune-mi pentru saptamana viitoare un interval orar,pretul si ce accesorii sa mai aduc!Nu stiu exact in ce zi pot ajunge si mai bine imi spui tu ce si cum!Multumesc mult de tot,astept raspuns!
Downgrade la PS3 de la 3.70 la 3.55 doar cu E3 Flasher se poate? Nu ma intereseaza jocurile noi, abia am luat consola, inca am ce ma juca .
Mersi anticipat de raspuns.
am un xbox 360 jasper pe care l-am modat acum 2 ani si pe care anul acesta i l-am dus copilului in Italia. Intrucat dvd-ul a inceput sa dea semne de oboseala ma intreb daca i-mi poti trimite un alt dvd (bineinteles in romania ) cu ultima modare si cat ma costa . am seria din fata de la usb si firmware-ul original pe care mi l-ai trimis la data modarii .
Buna ziua.
Am vorbit astazi la telefon in legatura cu modarea unui Xbox 360 SLIM. Ajung maine dimineata la ora 9 in Bucuresti. O sa va sun atunci.
Multumesc.
De saptamana viitoare, disponibil modchip "Cool Runner" de la Xecuter, pentru modare RGH-Reset Glitch.
CARACTERISTICI:
• Functioneaza pe Xbox 360 Phat si Slim
• Design-ul unic - nu se confunda cu alte marci, componente de calitate.
• Optimizat pentru fiecare versiune de placa de baza, cu timp de bootare redus fata de alte marci.
• Compatibil cu toate versiunile de kernel Xbox
• LED
• Ciclul Reset cu LED-uri
• Xecuter Design & Garantie nelimitata
Pret cu instalare = 290 ron
Salut Donely.
Te rog sa mi spui si mie cat ma costa un update de la 1.9 LT la 2.0 / daca ai timp sa te ocupi si daca pot trimite prin curier, gen fancourier sau cargus.
Sunt seriosi? nu am mai trimis. preciez ca pana acum, toate modificarile pe consola, au fost facute doar la tine. xbox jasper.
Multumesc
Bookmarks