^ Normal, daca te duce HW-ul.
Eu ma uit cu ea pe vplay tot timpul...
Printable View
^ Normal, daca te duce HW-ul.
Eu ma uit cu ea pe vplay tot timpul...
ce se mai aude de Jelly Bean pt S2 ? :D
Salut ,
Am un P5100 care nu este rootat si doresc sa ii fac un update are 4.0.3 momentan ? Iar pe wi - fi nu imi gaseste nici un update . Exista vre-un update care sa functioneze prin ODIN ?
Multumesc
Tapatalk 4 beta release for Android -
https://play.google.com/store/apps/d...talk.tapatalk4
*****tapatalk este o aplicatie pentru os-urile android ce inlesneste navigarea pe forumuri.***
Tapatalk foloseste mai putini mb decat browser-ele clasice ?
Salutare Tuturol
Detin Samsung Galaxy S II Samsung I9100 Galaxy S II - Full phone specifications
Mi lo luat Maicamia din Israel Cand o fost lansat lam cumparat
Zilele astea am vrut sa imi pun si eu android mai mare Atunci era 3.2.6 Cam cel mai mult
Acuma so facut mai multe anyway Vreau sa trec pe androi mai mare cum ar fi pe android 4.0.2 sau care e acm
Si cand dau Actualizare Android numi gaseste nimic
CEva Sugesti Miar fi de ajutor
PM orice nevoie mare
Multumsc Pentru Timpu acordat
Update the Samsung Galaxy S2 with Official Android 4.1.2 XXLSK Jelly Bean firmware
Google is your friend.
In speranta ca voi da de cineva care a intampinat aceasta problema, am decis (la recomandarea lui MonkY :) ) sa postez si aici "mica" mea problema:
Multumesc anticipat :)Quote:
Salutare colegi! Am decis sa deschid un thread aici dupa ce am incercat nenumarate ore sa rezolv problema asta pe cont propriu dar si cu ajutorul celor de la compania de telefon. O sa incerc sa explic ce s-a intamplat si ce e in neregula:
Eu mi-am luat un telefon la abonament din Anglia de la 3 mobile (un Samsung Galaxy S II). Vara trecuta inainte sa vin am cerut sa imi trimita un cod de deblocare a telefonului (PUK code or whatever). Zis si facut! Telefonul a functionat exact cum trebuia atat vara cat si iarna trecuta (deci am plecat si m-am intors in tara). Dar vara asta nu am avut acelasi "noroc": am bagat cartela Orange in telefon si m-a intampinat urmatorul mesaj: "Sim network unlock PIN". Am zis hai sa incerc cu clasicele 0000 sau 1234, dar nici una nu a mers. Am incercat si cu PUK-ul code-ul primit si tot nu a mers. Am sunat la cei de la 3 mobile si au spus ca 0000 ar trebui sa mearga (bine-nteles ca nu...ar fi fost prea usor). Daca nu, au spus ca ar trebui sa vorbesc cu cei de la Orange sa vad care ar fi PIN-ul. Dar problema e ca am incercat pana acum doua cartele si nici una nu a mers...deci e telefonul, nu neaparat reteaua.
Am cautat pe nenumarate forum-uri si site-uri straine si am aflat ca eroarea asta probabil a aparut din cauza la ceva update de la Andorid sau Samsung care se pare ca mi-a reblocat telefonul (desi nu sunt 100% sigur). Si am tot cautat si am tot incercat dar momentan nu am reusit nimic. Asa ca va intreb si pe voi, daca nu stiti ce naiba e "eroarea" asta: SIM network unlock PIN .
Deja a trecut o saptamana de cand nu imi merge telefonul si au inceput si a mei sa se streseze ca inca nu am rezolvat problema. As ramane foarte recunoscator daca m-ar putea ajuta cineva.
Cei care aveti Nexus 4, aveti grija cu update-ul la Android 4.3 intrucat se plang multi de freeze-uri sau se trezesc blocati in "never-ending boot loop". Eu l-am facut pe un Nexus 7 fara probleme (de fapt am pierdut root-ul), dar pt. Nexus 4 pare a fi cu bube.
Android 4.3 update causing problems with Nexus 4 handsets, rendering some unusable
Hi there! Un amic are o problema cu un Galaxy S2...la putin timp dupa ce a facut update la 4.1.2 nu i-a mai functionat butonul de Home. Crezand ca e din cauza softului l-a schimbat inapoi cu ICS dar nu a rezolvat nimic. Asa ca a mers la un service si i-au zis ca trebuie scos touchscreen-ul ca sa ii schimbe butonul, iar el se teme ca touchscreenul nu va mai functiona la fel ca inainte sau, mai rau, ca se va strica. Sunt intemeiate temerile astea sau nu isi au rostul?
Eu am schimbat ecranul la un S1 acum 3 ani si mergea ca nou. Cred totusi ca depinde si de service-ul unde faci operatiunea.
Snokerdog89: vezi ca multi folosesc ecrane care nu doar ca nu sunt originale, dar nu au nici-o legatura cu ce ai avut original. Am auzit de horror stories cum ca dupa schimbare nu mai stia decat maxim 3 touch-uri simultane (fata de 5 initial). Cand il schimbi, sa-ti arate ca foloseste screen original, de la Samsung.
Sunteti paranoici.
Am primit si eu invitatie la OTA a doua zi dupa us. Nu am avut probleme cu procedura, dar trebuie sa recunosc ca 4.3 este destul de buggy... Se misca ceva mai bine telefonul, dar sunt probleme cu aplicatii (daca folosesti snapchat ti se reseteaza telefonul, etc) si alte mici scapari ca nu stiu cum au putut trece de controlul calitatii (in meniul de multitask, de exemplu, cand inchizi procesele apare bara de search pt o fractiune de secunda).
Din ce am inteles, pentru Nexus 4 mai exista un alt firmware, un build mai nou, care a fost eliberat doar pe AOSP si nu si factory image, acela fiind si mult mai rapid si mai bine finisat...
Tocmai ce am renuntat si eu ieri la iPhone 5 in detrimentul unui Nexus 4 :), toate bune si frumoase pana l-am scapat aseara si s-a spart spatele.. yaaay )..
Aveti idee daca se inlocuieste, daca da care ar fi pretul? sau ii pun o husa si ma fac ca ploua?
Multam!
P.S. in momentul simt ca am facut o mare greseala ca am renuntat la i5..
E cam scumpicel back cover-ul de la Nexus 4, pt. ca are si NFC-ul si toate cele pe el. In jur de 50 lire or so vad pe eBay.
Ai renuntat la i5 pentru Nexus 4? Grrr...