Mi-a starnit interesul, dar pana nu vad la treaba NEO..
Cum spuneam mai sus, sper sa pot rula 60FPS @ 1080p si sanatate!
PS: mi se pare doar mie amuzant, cum acest domn Richard, isi tot misca mainile in timp ce vorbeste? :)
Printable View
Mi-a starnit interesul, dar pana nu vad la treaba NEO..
Cum spuneam mai sus, sper sa pot rula 60FPS @ 1080p si sanatate!
PS: mi se pare doar mie amuzant, cum acest domn Richard, isi tot misca mainile in timp ce vorbeste? :)
probabil e un fel de tic al sau :)
Un clip similar de la ei peste care am dat și eu acuma. De ce ar face 2 cipuri așa similare?
https://youtu.be/HTn1BVOLLxA
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Cu o optimizare decenta ~4k nu ar fi imposibil.
Poate la jocuri mici... indie-uri, sa fie posibil 4K. Altfel, titlurile mari (gen The Witcher 3), e aproape imposibil, cu toata optimizarea lor. Sunt aproape sigur ca vor proceda asa cum au scris si in documentatia interna... adica vor face upscale intern la 4K. Ceea ce, sa-mi fie cu iertare, dar e bull****!
Eu știu un joc destul de mare și triple AAA care va primi patch pentru 4k. Titlu first party.
Acum, cum ajung la rezoluția aia nu știu, dar se poate ca MonkY să aibă dreptate.
Mda, abia astept Knack in 4K 8-|
Radem, glumim, dar e trist. Sunt 3 ani de cand aceasta generatie a fost lansata si degetele de la maini sunt prea multe pentru a numara jocurile bune ...
Astea sunt exagerari.
Nu cred, eu nu am ajuns la 10. Dacă nu își propun 1080p la 60fps cu detalii ultra mai bine lipsă. De-abia aștept analizele experților.
se pare ca mai mult conteaza puterea CPU fata de teraflop, teraflopul nu e chiar piatra de temelie.. :)
https://www.youtube.com/watch?v=TfTpJFxVjec&list=TL5YahfqKu4g4wMjA4MjAxNg
---------- Post added 02-08-2016 at 10:30 ----------
plus un articol cu teraflopsi mai multi ...
Massive PS4 Neo Leak: GPU 2X Powerful With High Clock Speed, 5.5TF, Price $499, Dev Kits Already Out
---------- Post added 02-08-2016 at 10:34 ----------
The first PlayStation 4 Neo variant offers a 4.2TF performance and has a Jaguar CPU and internally carries a price tag of $399.
The second variant of PlayStation 4 Neo offers a 5.5TF GPU and comes with a brand new CPU and carries a price tag of $499.
Deci sunt 2 PS Neo, unu cu acelasi CPU ca PS4 si mai multi TF :)) si altu' cu 5 TF si procesor nou :))))
Oh god
De fapt o sa fie 3 :))
PS4 Slim
PS NEO cu mai putini teraflopi
PS NEO cu mai multi teraflopi
#-o:wall::O)8-}8-}~x(~x(
Neah, o sa fie un singur Neo, ala care se apropie de Scorpio.
Eu as fi cel mai fericit cu 1080@60fps
E unul singur, nu e vorba de doua modele care se vor vinde pe piata, ci de 2 modele din care Sony sa decida ce aduce pe piata. Si va fi, asa cum zice si Dante, ala mai puternic.
Dude, nu scoate nimeni PS4 de pe piata. Toate jocurile vor rula pe ambele console. Nu va mai tot stresati degeaba, ca la fel vor rula jocurile de acum pe PS4: 30FPS la aproape FHD, iar cine vrea mai mult poate trece mai departe. Nu inteleg cum poate fi cineva nemultumit ca are prea multe optiuni din care sa aleaga. :))