Plm, sa vezi acum frate invazie de "REMASTERED 4K EDITION" Games, lol)
Da, voi cumpara cu siguranta!
Nu, sigur nu voi cumpara!
Probabil voi cumpara anul viitor
Nu stiu inca
Doamneee....ce mancatorie....pfff scoate consola daca o scoti indiferent cat de buna/proasta e fata de competitie si livreaza jocuri pt. ea ca nu hardwareul dicteaza ci titlurile...
@BizZare, da pai, probabil cu aceasta ocazie (ma refer la macanit bineinteles) vad si miscarea de glezne din tabara M$.
Pana la urma sunt pe val si-asteapta sa vada ce fac astia.. nu e ca si cum o sa le afecteze vanzarile prea mult (cel putin pe termin scurt si mediu).
Ei deja sunt sus, acolo unde trebuie, nu este nevoie sa mai impresioneze sau sa vina cu ceva extraordinar.
Toata treaba insa, dupa mine, este cum apreciaza $ony aceasta batalie pe termen lung.. si cum se vor bate cu M$/"gaming ecosystem" pe toate platformele ce ruleaza windows (alaturi de retrocompatibilitate bineinteles, pentru ca M$ marseaza puternic in acest sens si din cate observ eu, $ony nu are o astfel de intentie). Pentru M$ acest aspect alaturi de release-ul unei cutiute mai puternice gen Scorpio, pune in garda $ony (ceea ce este bine).
Dar ma rog, inca o data, speculam doar. Sunt foarte curios ce vor anunta la E3.
@raducucosmin, lold!
Eu nu sunt multumit ca nu vin cu consola la E3
nu cred ca mai scot remaster 4k , am inteles ca tine de fiecare producator daca vin cu un patch la un joc deja "vechi" , sa zicem ca poate vine DICE cu un patch pt BF4 ca sa-l aduca in aria ps4 neo.
^Yes! Asa am citit din surse oficiale-neoficiale, ca ramane la latitudinea dezvoltatorilor(deci nu e obligatorii) sa peticeasca jocurile pre ps4.5 pt upgrade grafic, altfel jocurile vor rula ca pe ps4.
http://www.eurogamer.net/articles/di...-will-co-exist
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
http://wccftech.com/developing-ps4-n...-deal-pcs-dev/
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
cica vine si un ps4 slim.. ce drac de slim sa faca la ps4 asta ?! ... si se pare ca in septembrie o sa avem ceva noutati oficiale despre ele
PS4 Slim to be released in addition to the PlayStation Neo - report
Ma tem ca mai slim de atat va aduce mai multa galagie. Imi pun doar speranta pe un chip mult mai eficient de la AMD... Cat despre WiFi, cine se joaca cu adevarat pe WiFi?![]()
Pai pe One merge fara probleme, stie si 5Ghz, nu am de ce sa ii pun cablu ca merge perfect. De ce nu ar putea si PS4 sa fie la fel?
Ah, eu nu am zis ca n-ar putea merge mai bine (pe WiFi e tot timpul loc de mai bine)... Eu doar vroiam sa spun ca orice gamer care se respecta, atunci cand are posibilitatea, va merge pe cablu. Cablul e sfant! Da, stiu ca tie nu-ti plac firele... dar daca vrei latenta buna, bandwith serios, etc... pui amaratul acela de cablu, care mai e si Gigabit (desi la Sony Gigabit e doar cu numele...)
Eu cred ca de fapt nu o sa "repare" nimic.. doar asa o "spoiala"/carcasa putin schimbata (si probabil acelasi chip grafic ca pe XBOX ONE S, probabil tot "capabila de HDR", ca mai nou suntem mari fani acest termen).
Toate astea pentru a nu ramane in urma M$ pe partea de "slim". Ii haituiesc pe baieti.. ce cred ei, au avut o vara plina de anunturi bombastice si console potente.. stai asa ca nu e asa.
In concluzie, hop si ei, nu se mai satura..
LE: cum ar fi sa nu cumva sa faca o si mai nefacuta $ony, iar imi pun palaria de paie.. speculatoare
Sa iasa cu asta in toamna (ca vad deodata data de Septembrie.. toata lumea banuia in toamna aparitia NEO, tocmai la timp pentru PSVR) si sa fie slim asta ce trebuia sa fie de fapt NEO![]()
Pentru ca daca intr-adevar NEO este mai slaba ca Scorpio, nu prea ar avea relevanta sa o scoata in conditiile actuale, mai degraba in anul lansarii Scorpio (probabil direct dependent de aparitia noilor chip-uri grafice AMD de anul viitor, pentru ca ma indoiesc ca un RX 480 castrat va scoate ce zic baietii ca scot, altfel, cum ziceam si pe thread-ul dedicat, umbla cu ciori vopsite).
In schimb un slim ar avea relevanta (in conditiile lansarii XBOX ONE S, sa nu ramana de caruta).. pe de alta parte am inteles ca s-au trimis deja dev kit-uri pentru NEO.. deci na, in sfarsit, speculatii, concluzia ramane aceeasi -- nu se mai satura..![]()
Bookmarks