A tinut mai bine de o ora.
Printable View
A tinut mai bine de o ora.
Am o comanda de PS4 Pro de la EMAG. Cine doreste trebuie sa fie din Bucuresti si sa fie disponibil sa se duca in EMAG Crangasi sa ridice comanda. Cine doreste sa posteze. Primul care posteaza ca vrea il contactez eu pe PM.
Ramon e fericitul posesor.
Eu vreau pls.
Later edit: Mersi frumos, ca obosisem sa dau refresh la pagina emag :)
Era 7:50 ceasul cam asa cand am intrat eu si era epuizat stocul.
La 7:10 inca mai erau pe stoc.
Confirm !
Intrati si luati ca inca mai sunt !
acum am dat si eu comanda....si merge si prin curier :D
inca e pe stoc
Si eu sint fericitul posesor al unui PS4 PRo cu 1399 lei de la Emag, am comandat la 07.15, pina aproape de 08.00 fara ceva mai aveau.
Si am si un code de joc gratuit pentru download ... dar nu se specifica ce joc.
Si nici din instructiuni nu apar nimic ...
Stie cineva daca pot alege ce joc sa descarc pt. acel cod sa cum se foloseste ?
Mercic.
In mod clar nu poti alege ci probabil o sa fie That's You pe care-l dau gratuit peste tot, inclusiv in carcasa altor jocuri. Ai putina rabdare si o sa primesti codul pe mail sau suna/fa sesizare pe site dupa ce se livreaza consola.
Mercic, Razvane.
Chiar ala este jocul "That's You", nu stiam ca e un fel de joc ... deh, noob... :D
Mi-am cumparat si 2 jocuri de la Altex de Black Friday, cred ca Black Ops si inca ceva.
Plus comanda de inca un controller dualshock v2 + joc Gran Turismo la 350 lei de la emag ... tot redus ...
Mai ramine sa-mi iau dual charger - am vazut la Altex, dar nu pot adauga livrare din magazin de pe mobil ... mai incercam de pe PC, poate-poate. :)
Bafta.
Mai am eu o rezervare la 1399 lei. As vrea sa fac la schimb rost de una pt Xbox One S la 599 lei.