Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 903 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 562 ... LastLast
Results 1,221 to 1,240 of 18054

Thread: Clubul PlayStation 4

1. #1221 SP
    Member MSlv's Avatar
    o sa mai vedem poze in 4k, precum si noua interfata care inlocuieste XMB. O sa ne dam pe net in 4k (daca vor mai include un browser si, avand in vedere RAM-ul si procesorul clasic x86-64 nu e greu sa incropeasca rapid ceva decent bazat pe webkit sau sa incheie parteneriate pentru opera sau chrome). Vom avea youtube si vimeo in 4k (fie aplicatii de sine statatoare sau printr-un browser web).

consola cred ca va fi suficient de puternică pentru joculețe casual in 4k (angry birds in 3840×2160p60 ) dar ramane de vazut daca le va da voie sony.

situatia ar fi similara cu ce se intampla in cazul ps3 unde grosul de 1080p vine de la XMB, Blu-ray (video in general) si multe jocuri PSN.

2. #1222 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Oricum, 4K eu cred ca este ultima lor problema acum... Sa vina cu un line-up de jocuri care sa dea pe spate gamerii... asta e cel mai important. Altfel o pateste ca Wii U. Ia uite ce tableto-consola frumoasa... dar jocuri mai deloc! Not good.

Eu in locul lor as spune stop joc la toate exclusivitatile (si titlurile tari) de PS3 de anul acesta... i-as pune pe developeri sa stea cu burta "pe carte" (aka PS4), si sa pregateasca toti jocurile strict pt. PS4. Stiu ca ar pierde bani (foarte multi) pentru ca "grosul" e inca in actuala generatie... insa ar da un boost la vanzarile de PS4 asa cum nu au avut niciodata.

Asa cum fac acum... de majoritatea ies si pe PS3 si pe PS4... ma tem ca o sa aiba un mic hickup in a convinge ca merita PS4. Trebuie sa tinem cont de faptul ca nu toti sunt maniaci asa ca noi, si nu vor sta sa faca n comparatii PS3 vs PS4. Multi vor spune "de ce sa-mi iau PS4 daca merge si pe consola mea de-acasa jocul? Lasa ca mai astept...".

3. #1223 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by MonkY View Post
    Multi vor spune "de ce sa-mi iau PS4 daca merge si pe consola mea de-acasa jocul? Lasa ca mai astept...".
    Mai ales ca diferenta nu va fi la fel de spectaculoasa cum a fost trecerea de la PS2 la PS3. Inca vor arata binisor minim 2 ani jocurile pe PS3, comparativ cu noua consola.

4. #1224 SP
    Senior Member AlanPoe's Avatar
    Cred totusi ca strategia lor este sa aiba o baza instalata de la bun inceput. Nu milioane de unitati neaparat, ci un numar de unitati care sa sporeasca increderea dezvoltatorilor.

Sunt perfect de acord cu ideea de a-i pune pe dezvoltatorii de exclusivitati, sunt convins ca studiourile lor "de baza" deja lucreaza la asta, insa si-ar da foc la valiza daca ar bloca/ stopa/ interveni asupra titlurilor importante multi-platform, ar pierde tocmai acea incredere a dezvoltatorilor. Nu-i niciun secret, e strategia aleasa si cu PS2 si cu PS3, doar ca la PS3 startul luat mai tarziu si-a pus amprenta. In plus, cu PS3-ul, s-au confruntat cu o problema careia nu i se mai daduse o asemenea importanta: diferenta de performanta ale titlurilor multi-platform de la o platforma la alta.

5. #1225 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Mai ales ca diferenta nu va fi la fel de spectaculoasa cum a fost trecerea de la PS2 la PS3. Inca vor arata binisor minim 2 ani jocurile pe PS3, comparativ cu noua consola.
    +1

Stai sa intre...ca îţi explica expertu'

6. #1226 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Ce daca n-o sa fie asa multe jocuri la lansare daca dai 2000+ron o sa poti sa te joci tetris ultra hd doar ca sa zici ca nu sta degeaba..a mai zis cineva pe aici ca si-a luat ps3(si costa nu gluma) si s-a jucat motorstorm..

7. #1227 SP
    Senior Member OlBlueEyes's Avatar
    Quote Originally Posted by darkpaul13 View Post
    Ce daca n-o sa fie asa multe jocuri la lansare daca dai 2000+ron o sa poti sa te joci tetris ultra hd doar ca sa zici ca nu sta degeaba..a mai zis cineva pe aici ca si-a luat ps3(si costa nu gluma) si s-a jucat motorstorm..
    Majoritatea vin cu un joc inclus deci nu o sa joace nimeni tetris hd si sa nu ne facem probleme ca daca vor fi asa de scumpe se vor ieftini foarte repede jocurile asa cum s-a intamplat si la PSVITA.

8. #1228 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    Din cate tin minte ps3 la lansare nu a avut bundle cu jocuri.Era chel..

9. #1229 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    A venit cu motorstorm si resistance, eu asa l-am cumpărat ( versiunea cu hdd 60 gb, cumpărat din Germania, Gamestop )

10. #1230 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    A venit cu motorstorm si resistance, eu asa l-am cumpărat ( versiunea cu hdd 60 gb, cumpărat din Germania, Gamestop )
    Asa si eu si ma mir ca inca mai functioneaza .

11. #1231 SP
    Pai vorbim de Sony aici ce naiba

12. #1232 SP
    Senior Member RaverX's Avatar
    Quote Originally Posted by eagle-eye View Post
    Asa si eu si ma mir ca inca mai functioneaza .
    Si de ce te miri? Crezi ca toate din seria aia dau YLOD? Si eu am unul de 60 GB si merge fara probleme, e drept ca eu il folosesc rar si am grija de el, dar o cunostinta de-a mea il are din 2006 (cumparat din Franta), s-a jucat (si inca se joaca) la greu pe el si n-a avut probleme.

Eu sunt foarte tentat sa cumpar PS4 cand se lanseaza daca-l prind intr-un bundle cu Killzone Shadow Fall. Pot sa mai astept un an sa mai scada un pic pretul sau sa-l iau SH dupa cateva luni (tot la pret mai mic), dar 300-400 lei economisiti nu compenseaza deloc placerea de a avea consola imediat dupa lansare si de a juca primele jocuri PS4.

Plus ca mai e un aspect aici, daca toti am astepta ieftinirea ce s-ar intampla cu PS4? Sony n-ar vinde, producatorii n-ar mai face jocuri, etc. E un cerc vicios, trebuie sa fie cumparatori care sa puna rotitele in miscare.

13. #1233 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Raspunsul e cel mai simplu si se aplica tuturor electronicelor. Cumpara ce vrei cand vrei. Daca mereu astepti ieftinirea sau modelul mai nou, nu cumperi niciodata nimic.

14. #1234 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Cine isi ia un PS4 si sa-l vanda la SH dupa cateva luni?

15. #1235 SP
    Ω Pira's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Cine isi ia un PS4 si sa-l vanda la SH dupa cateva luni?
    Sunt destui care il primesc cadou, fara ca macar sa-i intereseze gamingul pe consola si apoi pun anunt pe okazii. Asa am luat eu PS3-ul, sigilat, cu 450 de lei mai ieftin ca-n magazin.

16. #1236 SP
    Banned SWTFU's Avatar
    Quote Originally Posted by Pira View Post
    Sunt destui care il primesc cadou, fara ca macar sa-i intereseze gamingul pe consola si apoi pun anunt pe okazii. Asa am luat eu PS3-ul, sigilat, cu 450 de lei mai ieftin ca-n magazin.
    Mai mult ca sigur era ciordeles ala de l-ai luat tu. Cand faci cuiva cadou ceva, intai te interesezi la parinti, nevasta, frate, sora etc. ce i-ar place respectivului. Nu iei cadou cuiva de 3-400 euro riscand sa nu-i placa.

17. #1237 SP
    Ω Pira's Avatar
    Era un om de 35 de ani, casatorit, copii, om serios, pasionate de PC-uri. Prietenii facandu-i cadou un PS3 in speranta ca se va alia in online cu ei pe consola.

18. #1238 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by catalineatza08 View Post
    Mai mult ca sigur era ciordeles ala de l-ai luat tu.
    Attached Images Attached Images tumblr_md95uagwkt1qck737.gif

19. #1239 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    More details on the PlayStation 4′s social aspects and user interface | VG247

-Using your real name on your PSN ID will be optional, but if you link your Facebook with the PSN, your real name goes.
    -The friend limit will be increasing on the PS4 from the current limit of 100.
    -Users spectating can send the player comments while watching
    -The color of the light bar on the controller will indicate which player slot a person is occupying. Blue for 1, red for 2, green for 3 and pink for 4.
    -Holding down the share button takes a screenshot.

20. #1240 SP
    mai detaliat...

*Remote Play streaming is handled by hardware, so developers don't need to do any extra work to enable it.

*The PlayStation App on iOS and Android smartphones and tablets will allow you to purchase and initiate game downloads from anywhere. When you get home, you can immediately started playing, even if the game hasn't finished installing.

*The PlayStation Camera could be used for everything from walkthrough videos and killcam taunts to login and speech recognition.

*The DualShock 4's light bar can be detected by the PS Camera for a variety of purposes. One possibility is that when friends swap positions on a couch, the splitscreen windows will also swap positions.

*The PSN friends list maximum cap will be raised (from 100 to an unknown number).

*PlayStation Camera will have a dedicated port that's proprietary Sony technology. Therefore, it won't occupy on of your precious USB ports, but also can't be plugged into a PC.

*PS4 controllers can be charged while the system is shut down or in sleep mode.

*DualShock 4 light bar colors revealed: Player 1 is blue (like the X button), Player 2 is red (Circle button), Player 3 is green (Triangle), and Player 4 is pink (Square).

*DualShock 4's analog touchpad has a resolution of 1920 x 900.

*Face buttons on DualShock 4 will be digital, not analog, taking away the pressure-sensitivity of DualShock 3. Sony attests that very few developers ever used this feature.

*Hard drive size isn't revealed yet, but Sony says every console will have a "very large hard drive".

*The PS4 development environment is Windows 7, with tools fully integrated into Visual Studio 2010 and 2012. Therefore, PS4 code can be debugged exactly like PC code.

*Players' real names will appear in games where it makes sense (multiplayer matches, high scores and record lap times, etc.), and will be voluntary. If you link your PSN account with your Facebook account, your real name will be displayed on PSN automatically, but this can be later disabled.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 62 of 903 FirstFirst ... 12 52 60 61 62 63 64 72 112 162 562 ... LastLast