Nevermind... ideea este ca am intrat in joc fara sa se instaleze complet. Apoi mi-a zis install complete go to full game si nu se conecta. Am iesit din joc, intrat din nou si m-a intrebat de la inceput sa imi fac cont
Printable View
Nevermind... ideea este ca am intrat in joc fara sa se instaleze complet. Apoi mi-a zis install complete go to full game si nu se conecta. Am iesit din joc, intrat din nou si m-a intrebat de la inceput sa imi fac cont
Altu...
Tocmai mi-am dat seama ca la FIFA 14 nu am băgat niciun cod de activare pentru online. Sa fi renuntat EA la DRM sau folosesc alte metode ?
Au renuntat de mult. http://www.consolegames.ro/forum/f7-...a-online-pass/
Adica e fake, nu te agita :)
De unde ai informația că este fake?
A fost postat pe Amazon din câte am înțeles eu.
Cred că mulţi îşi doresc The Last of Us pe PS4. Probabil îl vom primii peste 4-5 ani când vor scoate un Legacy Pack.
Voi ati avut probleme cand consola se aprinde, apare lumina albastră, iar tv nu primeste semnal video.
Mi S-a intamplat de vreo doua , trei ori si a mers dupa ce am stins/aprins consola.
Intuiesc ca daca aprinzi consola fara sa fie aprins tv asa pat este. Cam ca la pc cand il aprinzi fara monitor conectat.
Nu am patit niciodata.
Totul e updatat la maxim. Eu am Sony kdl 520ex. Clar problema ar fi din portul consolei si Cree ca e mai degraba software
Mereu a fost ok la mine , ce cablu HDMI folositi ?
ala cu care a venit consola
Si eu folosesc totul original
Eu folosesc o prastie de cablu de cand sa lansat PS3 si merge foarte ok...cel de la consola sta sigilat.Ciudata chestia asta.