cum naiba ps4 cu GTAV cand ultimul e doar pe old-gen?
Printable View
Pai la modul ca sa visam mai...
Well se pare ca nu vom avea optiune de disable la LED,fiindca nu manca multa baterie (se pare ca el nu s-a uitat pe Reddit/GAF) :((
https://twitter.com/yosp/status/423218552548503553
Puteti sa spam-uiti contul lui @yosp :evil:
Atunci DS4 cu un acumulator mai puternic, parca ai postat o solutie un pic mai in urma. Un acumulator care dublează durata actuală mi se mare mai ok
Da,eu am postat link-ul.Nu am incercat fiindca nu am nevoie inca.Poate va fi cineva binevoitor sa incerce :D
Astia de la Sony s-au tampit rau de tot, ma intreb de ce au bagat o baterie mult mai slaba decat in DS3. Eu unul voi incerca sa o schimb, sunt baterii cu 5 dolari(transport inclus) pe site-uri chinezesti care cica au capacitate mai mare si tin mai mult ca cele originale DS3.
Pe hartie e mai mare :), DS4 are un acumulator de 1000mA iar DS3 300 sau 500 mA
Da, dar DS3 n-avea "luminitza" si nici touchpad. Probabil e consum mai mare si pt. ca o fi un bitrate mai mare la DS4 via Bluetooth (deh, daca n-au auzit de Bluetooth 4.0 LE - LE venind de la Low Energy).
Srachi: ai mare grija cu "chinezariile". Nu zic ca bateria din DS4 o fi made in Japan or something, dar chinezii au de obicei interesanta indeletnicire de a schimba doar label-ul unei baterii, si gata... e cu 50% mai mare. Am avut eu una de 7000mAh (pt. un smartphone), care tinea mai putin decat cea de 2800mAh (originala). So, beware! Daca tot schimbati, luati o baterie serioasa...
Da Monky stiu de unele baterii chinezesti ca am patit-o si eu dar unde m-am uitat acum sunt cateva review-uri bune de la useri/cumparatori si spun ca e mai ok ca si originala. Bateria cica e 1800mah, pe mini forumul produsului spun userii ca are 1100.
Nu avea luminita dar avea bateria de 3 ori mai mică...Inseamna ca lumina aia papa ceva, desi sunt specialişti care spun ca nu papa asa de mult :p.
daca am ps4 din anglia, imi pot face cont de psn pe romania sau trebuie neaparat pe uk ? asa mi s-a spus la magazin..
vreo modalitate de create tournament in fifa 14 ??
cum pot sa cumpar ca nu imi merge cardul daca bag adresa de pe el, care e din RO.
Nu poti sa cumperi cu un card de Romania de pe PSN UK. Cumperi carduri valorice de pe cdkeys.com sau electronicfirst.com. Ei au cele mai bune preţuri
http://www.cdkeys.com/playstation-network-psn
merci !
cred ca o sa auzim nu mai sunt console disponibile reveniti peste 1 sapt (3-4 luni ):D
Srachi, daca vrei poti sa iti iei o batierie de la Trioda, eu mi-am luat de acolo pt DS3 de 1400mah pt ca mi-a murit cea originala (era umflata si nu mai mergea deloc pe baterie), am platit pe ea 40RON acum 2 ani si merge brici, ma tine destul de mult, m-am jucat si 3 sesiuni de 6-7 ore si mai aveam o liniuta la ea.
Cea veche avea parca 600mah.
De schimbat la DS3 s-a schimbat usor, iar daca e compatibila si cu DS4 asa cum apare pe net eu sigur imi cumpar una si o inlocuiesc cum primesc consola. :)
cum naibi sa tina mai mult o baterie de DS3 cand pe hartie este mai mica(ca si putere) si este gandita pt un consum mai mic de curent ?! :-/
poate fi adevarat doar in cazul in care s-a procedat precum zicea monkY mai sus, s-au lipit alte etichete pe acumulatori..
oare o sa fie de cumparat din ro skinu-uri de ps4 ? :))