L-am jucat doar pe PC si intr-adevar este cel mai reusit de pana acum :)
Printable View
Si eu vreau sa-l cumpar. Sper doar sa-i mai scada pretul pana la macar 30 de lire pe PSN.
Pentru luna martie se asteapta urmatoarele:
Dead Nation (PS4)
Tomb Raider (PS3)
Brothers: A Tale of Two Sons (PS3)
Smart As (PS Vita)
Pixeljunk Monsters Ultimate HD (PS Vita)
Jocurile astea ti le doresti tu pentru luna martie? S-au au fost anuntate official de sony ?
Nu ma aşteptam
http://www.youtube.com/watch?v=_Eq2J...e_gdata_player
Era previzibil datorita faptului ca nu stiu alte device-uri noi care sa se fi lansat in aceeasi perioada.
Se refera la vanzari hardware doar pe piata gaming-ului.
Oricum e impresionant ca PS4 are vanzari de 2:1 fata de Xbox One chiar in SUA.. Per total stiu ca in 2013, PS4 a avut 4,2 milioane vanzari, iar Xbone 3 milioane. A cam crescut binisor raportul, sunt curios totusi care sunt vanzarile in restul lumii.
Sa vedem ce se intampla peste o saptamana, la lansarea in Japonia...
Long live pcgamesupply. Care se baga la niste injustice online? Lăsați id-u. Cius
cine se joaca AC4 si vrea sa ne ajutam in Kenway fleet sa lase id-ul de UPLAY sau sa-l bage si pe al meu : [email protected] sau psnid ovydkus
Atentie cu pcgamesupply in dimineata asta am cumparata card de playstation network us de 10 dolari si m-au taxat cu 24 de dolari!
cum ti-ai dat seama? ai verificat cardul dupa aia si ai vazut ca ti-au luat 24$?
Eu zic ca amazon.com e cea mai simpla si sigura solutie pt cei cu cont pe US
Pai eu nu inteleg - nu ti-au dat invoice ? Puteai sa suni la banca si sa refuzi tranzactia explicand care e problema.
e ciudat ce ti s-a intamplat dar bine ca ti-ai rezolvat :-?