Unde e? Pe US? Pe UK nu exiata
---------- Post added 06-06-2014 at 22:51 ----------
L.E. am găsit-o, e pe US
Printable View
Unde e? Pe US? Pe UK nu exiata
---------- Post added 06-06-2014 at 22:51 ----------
L.E. am găsit-o, e pe US
Eu am descarcat-o da nu prea am inteles mare lucru de prin ea ;)) da nici nu am stat prea mult in ea:evil:
ps plusul zice ca membri au updateuri automat, pai eu am update automat de cand am ps4, as vrea sa nu se mai updateze automat, in meniu ps4 am dezactivat update ul automat dar tot degeaba isi face in continuare update de sistem si aplicatii.
Welcome to next-gen! De curiozitate, de ce te deranjeaza ca-ti face update automat? Iti place sa le faci tu manual? :)
Îţi ofer eu o soluţie mai simplă, nu te mai conecta la net.
Scoate-l din priza! :P
vad ca nu numai utilizatorii cat si admin au chef de glume si iau oameni cinstiti peste picior, si nu se ia masuri. au voie numai cei cu vechime sa intrebe nu este forumul pentru toti, am inteles ok. mersi mult console games
Debifeaza " Connect to internet " din Settings -> Network si bifezi doar cand ai nevoie de net , altfel nu vad cum .
un raspuns sincer, multumesc. nu imi este de ajutor dar thankx pentru un raspuns sincer si nu in batjocora
Nu trebuie sa te superi, mai facem si noi o gluma. Daca te-am deranjat, eu imi cer scuze si tie, dar si pentru off-topic.
nems: la o asemenea intrebare, ce raspuns serios te asteptai sa primesti? In special avand in vedere ca din moment ce PS4 gaseste update de firmware, nici nu te mai lasa sa te joci pana nu faci update-ul. Deci manual sau automat, oricum esti obligat sa-l faci.
Oamenii sunt fericiti ca primesc update-uri care sa le rezolve din probleme si din bug-uri (inclusiv in jocuri), fara a sta sa le descarce manual. A veni si a intreba "cum fac sa nu mai primesc update-uri" iti dai seama ca va primi reactii pe masura. La naiba, pana si PS3-ul meu vechi de 8 ani isi ia toate cele automat.
Buna seara, sunt un membru nou pe acest forum si vin cu o intrebare pentru voi. De curand m-am hotarat sa imi cumpar o cosola si dupa cautari m-am oprit la ps4. Dupa ce m-am uitat prin magazine si am vazut ca e in jur de 1800, m-am orientat si spre o varianta second hand si am gasit un ps 4 cumparat de 3luni, garantie 2 ani la altex la pretul de 1300, consola fiind folosita de vreo 10 ori. Vroiam sa va intreb daca e un pret oarecum bun de achizitie sau ar trebuii sa iau una noua? care ar fi eventualele defecte dupa care ar trebuii sa ma uit la cea sh?
Este ft. bun preţul dacă are si garanţie.
da, mai are garantie inca un an si 9 luni la altex. e pachetul stock fara vreun joc anume.
Avem beta la Battlefiled Hardline pe PS4:x
Cumpararea SH implica in principal lipsa garantiei si asta nu-i putin lucru la o consola inca intr-un relativ "rodaj" . De 10 ori folosita zice cel ce o vinde , in realitate cine stie ... De probat cred ca e mai greu sa te lase cel ce o vinde sa joci cateva ore sa te edifici pe deplin , practic tu bagi un disc si vezi ca merge , atata tot . In urma cu cateva zile a fost la vanzare noua in magazine la 1599 lei ( la Altex daca nu ma insel ) si e posibil sa mai fie sau ba . Tu trebuie sa decizi daca te expui sa ti se strice fara sa ai garantie dar cum s-ar zice : no risk no reward :)
L.E. : Referitor la garantia pe alt nume doar cel ce a trecut prin asta stie cum e la Altex eu unul am avut probleme si cu garantie pe numele meu . Garantia asta mai mult ti se flutura prin fata dar defapt depinzi de reactiile unor indivizi ce nu stiu cum vor reactiona cand vei merge cu factura si garantia pe alt nume .
ok..o sa mai astept putin oricum..multumesc de sfat ;)
inca 1 ora si 36 minute si incepe press conference sony, de abia astept, si in legatura cu trofeele offline am avu dreptate nu exista optiunea de offline, deci thankx but no thankx . interesant jocul valient hearts de la ubi
Trebe sa aplici pentru beta aici Closed Beta Signup - Battlefield - Official EA Site astia de pe pc sunt multi care se si joaca deja eu am aplicat pe ps4 da nu a venit niciun email inca:-SQuote:
Se poate downloada sau încă nu a apărut ?