A aparut Glacier White pentru pre-comanda la Altex:
Consola PlayStation 4 + joc Destiny PlayStation 4 Bundle Edition
Printable View
A aparut Glacier White pentru pre-comanda la Altex:
Consola PlayStation 4 + joc Destiny PlayStation 4 Bundle Edition
Vad ca lipseste acel voucher pt. ps plus de 30 de zile
E amuzant c-au pus o poza fake cei de la Altex la editia Glacier White :)).
Sa vedem care isi da seama primul de ce e fake:
//Bingo, iry. Primesti un bundle gratis. Costa 1999,90 lei.
La controller, touch padul :)
Parca arata mai fain in poza de pe site-ul ALtex :) Imi place combo-ul B&W
E3 2014 Interview: Shuhei Yoshida | Engadget: http://youtu.be/5BoeCXM49M8
La mine nu merge, au şters interviul ?
la mine merge, incearca alt browser
Baieti, am o intrebare.Sa zicem ca am doua conturi pe UK, unul al meu si unul al fratelui meu.Daca pe contul meu iau PS PLUS, fratele meu va avea si el acces la online, sau trebuie sa-i cumpar separat si lui, caz in care am pus-o grav?:(
Da, aşa am eu, joc pe plus-ul unui prieten, trebuie doar să activeze consola primară şi cine i-a plus-ul joacă după contul lui.
http://www.dualshockers.com/2014/06/...-game-for-ps4/
Quote:
We’ve seen plenty evidence of the level of visual fidelity provided by Unreal Engine 4, and apparently Sony Computer Entertainment is embracing it for one or more games, as revealed by a new career opportunity ad seeking a Senior Game Engineer.
The Senior Game Engineer will be involved in many technical areas critical to our company’s success. They will work with a team of artists and engineers to develop 3D real-time game cinematics. They will be involved in pushing the envelope of new technologies that look excellent in a game engine. The ideal candidate will play an integral role in shaping our game production processes.
Responsibilities:
Work in a team to develop in-house game content in UE4Write shading systems for UE4 to make content look it’s bestOptimize C++ engine code for real-timeHelp to build and guide the direction of next generation real-time cinematicsWork on skin and eye shading systems as well as proper shadowing for real-timeHelp to realize amazing looking demo materialfor our visual arts groupIdentify possible issues and provide practical alternatives/solutions
The job is located in San Diego, and the ad hints to the Visual Arts Group, which is a division o Sony’s Product Development Services Group working with Sony’s AAA first party studios like Naughty Dog, Santa Monica, Guerrilla and more to provide support with Animation, Motion Capture, Cinematics, Art and 3D Scanning.
While we don’t know which studio (or studios) the candidate will work with, Sony Computer Entertainment doesn’t have any announced Unreal Engine 4 games at the moment, so it has to be for one or more unannounced titles. The description also indicates games with a high level of visual fidelity in their cinematics, and “next generation,” pointing towards one or more PS4 titles.
Of course Sony didn’t make any official announcement about this yet, so we’ll have to consider this a rumor and stand-by for more information. Sony Worldwide Studio President Shuhei Yoshida promised that the house of PlayStation has more arrows in its quiver for Gamescom and Tokyo Game Show, so we might hear more then.
Nu mai poti sa faci cum făceai pana acum, e un pic mai nasol :(
Mie mi se pare genială ideea, faptul că poţi face share cu o persoană fără să te ridici din fotoliu, te joci o lună şi dacă îţi place mult jocul îl cumperi apoi faci share cu altă persoană şi tot aşa, îţi cumperi 2-3 jocuri digital ca să ai cu ce, pt cei care se uită la bănuţi, cumpăra de pe US că deh ies mai ieftin.
---------- Post added 15-06-2014 at 16:55 ----------
Ma întrebat cineva pe forum şi după ce m-am gândit am dedus că ar fi posibil aşa ceva, corectaţi-mă dacă greşesc.
Să spunem aşa fratele tău i-a plusul, faci contul lui primar pe consola ta, tu cumperi jocurile pe user-ul tău fără plus, îl laşi pe fratele tău să joace pe contul tău, aşa vei avea acces la plus apoi jocurile pe care le-ai cumpărat le dai la share, activezi iar consola ta ca fiind primara cu userul cu care ai făcut share, poţi activă nenumărate conturi primare, apoi iti mai faci un cont eu am de us şi uk, jocurile pe care le-ai primit in share le joci după contul nou fără jocuri, fiind primară nu are importantă ce cont foloseşti şi în modul asta are acces şi fratele tău la jocuri, partea negativă este ca nu te mai poţi juca jocurile de pe user-ul tău pt ca numai are acces fratele tău, dar puteţi juca toţi jocurile primite la share.
Complicat in draci :D. Mai bine iti iei ps plus si gata, si jocuri sigur prindem promotii in viitor :)
Adevarat ca al naibii de complicat, dar decat sa dau de doua ori aceiasi bani, parca merita.Daca nu asta e.O solutie ar mai fi sa-l pun pe prietenul meu sa ia contentul si eu doar sa cumpar ps plus pe consola mea.
Consola PlayStation 4 + joc Watch Dogs
Oferta foarte ok
Bundle Watch Dogs+abonament ps plus pt un an+card valoric de 35 £
2200 lei
PS la varianta simpla primiți un card valoric de 25£
Baieti nu stiu cum e la voi dar eu astept sa se bage theme pe ps4 ... observ ca nimeni nu zice nimic......
Eu astept sa bage o optiune unde sa grupezi jocurile, adica sa le facem un folder ceva.
Pai scrieti-le celor de la sony, incercati prin email sau twitter :) pe bune, am vazut ca in ultimul timp chiar se asculta de ce zic fanii si ce doresc