sunt depasiti...
e bine ca baga theme , ceva revolutionar :)
Printable View
sunt depasiti...
e bine ca baga theme , ceva revolutionar :)
Pe PS3 a mers si merge si acum, nu inteleg ce se întâmplă
si pe Ps4 a mers , mi-am luat gratuizirurile am jucat putin si cand sa intru pe bf4 la o partida ..s-a dezlantuit apocalipsa
cei ce erau deja conectati jucau , d-asta am fost si dezorientat, ca la ei mergea , la mine nu..si i-am dat cu reinitializare sistem..sa vezi ce de dowload-uri
Care e faza cu acea reinitializare? Am văzut mai multe postări
Practic iti aduce PS4 la setarile din fabrica. Asta inseamna ca iti sterge tot ce e instalat.
exact ce zice Cata, goleste tot.. ca si cum ai baga o consola noua in priza.
se pare ca sunt destule plangeri si pe siteul sony , una din ele.
Is PSN down AGAIN?????? - PlayStation Forum
Pai si de ce ar trebui sa aplic metoda asta când PSN-ul e căzut? Intreb pt. ca vad tot mai des chestii de acest gen si nu vreau sa fiu stresat când cumpar consola. Vad ca cei mai mulți se plâng de tot felul de erori...
Nu te stresa din cauza asta. Initializarea asta poate sa repare diferite probleme legate de profilul PSN. De exemplu am avut problema aceea in care nu mi se mai sincronizau trofeele cu psn-ul si initializarea a rezolvat problema. In cazul de fata poiuyt nu trebuia sa faca initializarea, mai ales ca e o problema generala.
pai nu stiam bre ca e problema generala, cand am ales sa fac asta cam toti prietenii mei erau online si jucau fara probleme, caci am intrat in chat cu ei si mi-au confirmat cele spuse...de frustare am dat reinitializare sistem
in prima faza recomandat este sa dai restore license , dar si asta dadea eroare , iar in jocuri imi zicea ca nu am ps plus..:| puteau sa bage si ei un mesaj de c*c*t , precum ca sunt in mentenanta.. IAR.
Pai bun, daca am cateva jocuri pe hdd si am probleme ce fac, dau mereu format? Si apoi de la cap? Mi se pare frustrant, vinzi de doua ori peste concurenta, ceri bani pt MP si... Vad tot felul de probleme de soft, restore licenses, PSN in ultima vreme numai down, frate vine Destiny, astia chiar ma iau de papițoi?
Pai asta incercam sa zic ca initializarea nu e o solutie pe care sa o folosesti la orice problema care apare. Intr-adevar, se pare ca serverele sunt picate din cauza la Minecraft (nu o sa inteleg niciodata de ce e asa popular jocul ala). Sper sa nu fie probleme cand apare Destiny desi.....
cica minecraft o sa arate pe ps4 asa cum nu a mai aratat niciodata =)) asa citisem reclama pe site la sony
Dant3 man, e prima oara cand dau reinitializare sistem , ti-am zis , daca lasau si ei un amarat de mesaj..ce am facut eu a fost asa , ca un ultim colac de salvare
Sunt stresat man, m-am gândit serios sa trec si eu in sfarsit la next-gen si citesc numai chestii urate. Sper sa nu regret :(
Salut..
Daca cumpar Destiny pe un cont de USA si fac share cu un prieten , putem juca amandoi pe conturile de UK ?
Da, fara probleme. El o sa tina contul tau primary.
Nu cred, unu e obligat sa joace de pe contul de US, nu pot amândoi de pe UK, doar pe PS3 poti
Dant3 așa mi-a spus și mie cineva , ca nu se poate .
Nu se poate sigur, am citit acum din nou. Cel care isi seteaza consola primary poate juca, celalalt e obligat sa-l joace de pe contul de US
Încă o întrebare : ne putem juca simultan UK cu US + multiplayer ?
Probabil o sa pun o interbare care sigur s-a mai pus, dar.... vrau sa-mi fac un cont si pe US din cauza pretului mai mic la content digital. Daca imi cumpar un joc de pe contul de US si setez consola ca si primary pe contul de US, o sa pot sa-l joc de pe contul de UK, dar daca am Plus doar pe UK, pot sa-l joc multiplayer? Voi cumparati jocuri de pa Amazon si daca da, cu ce platiti? Se poate direct cu cardul?
Exista ceva dezavantaj in a juca de pe contul de UK jocuri luate de pe store-ul de US?
---------- Post added 05-09-2014 at 16:17 ----------
Am gasit toate informatiile de care aveam nevoie in postul lui Jenei. Daca se poate, rog un moderator sa stearga posturile. Multumesc.