:)) de aia ii zice internațională ca nu e valabila nicăieri?
ar trebui sa fie valabila în toate tarile în care ps4 este lansat oficial...Sony continua sa ma uimească dacă e adevărat ce spune piticlick :)
Printable View
:)) de aia ii zice internațională ca nu e valabila nicăieri?
ar trebui sa fie valabila în toate tarile în care ps4 este lansat oficial...Sony continua sa ma uimească dacă e adevărat ce spune piticlick :)
In sfarsit am descoperit si eu apa calda, in sensul ca am pus consola in DMZ si acum zboara pe net, nu mai am deloc probleme la FIFA in a-mi gasi oponenti.
in primul rand nu exista international warranty. o consola cumparata din sua sau Canada va avea garantie valabila in acele zone. eu greu de crezut insa ca un non-resident se va putea folosi de o astfel de garantie. la fel, o achizitie in anumite tari europene va beneficia de garantie in respectivele tari.
ceea ce exista totusi este TLW (Tourist Limited Warranty). aceasta este o garantie emisa pentru cei care cumpara un produs aflandu-se in afara tarii lor de resedinta. tarile in care se poate emite acest certificate sunt urmatoarele (cu mentiunea ca nu toti dealerii sunt autorizati sa emita asa ceva, si ca nu sunt sigur ca un astfel de certificate emis intr-o tara poate fi folosit si in alta din lista):
Region Country/Area Sony / Authorised Service Centers Asia Pacific Australia SONY AUSTRALIA PTY. LTD. New Zealand SONY NEW ZEALAND LTD. Fiji MOTIBHAI GROUP OF COMPANIES Tahiti TOTAL VIDEO SERVICE CENTER New Caledonia MENARD PACIFIQUE South Africa SONY SOUTH AFRICA (PTY) LTD Singapore SONY SINGAPORE MARKETING COMPANY Malaysia SONY (MALAYSIA) SDN. BHD. Hong Kong HONG KONG MARKETING COMPANY Korea SONY KOREA CORPORATION Philippines SOLID ELECTRONICS CORPORATION Maldives REEFSIDE ELECTRONIC SERVICE CENTER Thailand SONY THAI CO. LTD. Taiwan SYNVISION TECHNOLOGY SERVICE CORP. India SONY INDIA PVT. LTD. Indonesia P.T. SONY INDONESIA UAE JUMBO ELECTRONICS PVT. LTD Qatar MODERN HOME Bahrain ASHRAF'S Lebanon ALLIANCE ELECTRONICS SAL Japan Japan SONY EMCS Europe Belgium SONY BELGIUM Switzerland SONY (SCHWEIZ) AG Germany SONY DEUTSCHLAND GmbH Denmark SONY DENMARK Spain SONY ESPANA S.A. Portugal SONY PORTUGAL Lda Austria SONY AUSTRIA GmbH Greece SONY HELLAS S.A. France SONY FRANCE S.A. Finland SONY FINLAND Italy SONY ITALIA S.p.A Norway SONY NORWAY The Netherlands SONY NEDERLAND Sweden SONY SWEDEN United Kingdom Sony United Kingdom Ltd Russia SONY OVERSEAS S.A. Ukraine SONY OVERSEAS S.A. Latin America Puerto Rico EXCEL ELECTRONICS Panama VIA TRANSISIMICA Chile SONY CHILE LTDA. Venezuela SONY DE VENEZUELA S.A. Mexico SONY ELECTRONICS DE MEXICO S.A. DE C.V. North America U.S.A. SONY ELECTRONICS INC. Canada SONY OF CANADA LTD
Warranty Information : Warranty Information : Sony Asia Pacific
@ tudomih O ai pe wireless conectata?
Nu. Mereu am avut consolele legate cu cablu.
am inteles,mersi de raspunsuri era cum banuiam.cel mai bine e sa o cumperi de aici.
de ieri noapte imi da eroarea "the service is currently undergoing maintenance E 820000002" AVETI SI voi aceasi problema ,sau numai eu ?
In linkul postat de ReNeGaDe nu-mi apare deloc PSN...:| ce trebuie sa fac?
Jocul asta merge numai cu telefoane de la sony?
SingStar Ultimate Party PS4 | ALTEX
Nu, am încercat eu cu Samsung și a mers.
vreau sa ma conectez la youtube si nu merge? ce trebuie facut? ms
PS EU BlogQuote:
Beyond that, in December we’re adding Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition and Secret Ponchos to PS4′s IGC line up. Injustice: Gods Among Us Ultimate Edition is the first AAA Blu-ray title to join the Instant Game Collection for PS4, and we think you’re going to love it. Then in January, we’re adding inFAMOUS First Light and The Swapper for PS4. We will still add DRIVECLUB to the PS Plus line up when it becomes available.
Na, ca incep sa apara si AAA-uri in Instant Game Collection.
Bine ca nu m-am grabit sa iau Infamous First Light.
Eee, parca e altceva. Poate s-au trezit japonezii, in sfarsit.
Merge si psn ca lumea. Am jucat bf4 online constant in fiecare zi si nicio eroare
FishyBon3 scuza-ma ca te intreb dar tot vad in semnatura ta ca ai un count down. La ce e daca nu sunt indiscret?:)
Updateul 2.01 este disponibil. Repara problemele cu Rest Mode.
Dat stability!