A jucat cineva Blacklight? Vreau sa joc cu un prieten din lista si nu gasesc nicicum optiunea sa ii dau invite, ma poate ajuta cineva?
Printable View
A jucat cineva Blacklight? Vreau sa joc cu un prieten din lista si nu gasesc nicicum optiunea sa ii dau invite, ma poate ajuta cineva?
Jocurile free de pe PS+ se pot juca si cand nu am internet?
update 2.01
stabilitate cica :D
Cica ar fi reparat problema cu Rest Mode, desi eu nu am avut probleme de genul decat in prima zi.
eu am avut problema cu Rest Mode de cel putin 1 data la 3 restarturi...
PS4 Firmware Update 2.01 Now Live - Push Square
bun , am schimbat netu' si am pus fiberlink 500 asa arata testul cu firu in consola
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...19&oe=54D402B0
din pacate cu firul in router arata 45-50mb/s (si pe ps4 si pe pc).. asa ca-mi trebuie iar , alt router.. :|
acum cu firul in consola si noul net am tras de pe store cu 30-40mb/s fata de 4-5 cat erau inainte , iar pe pc am :
http://i61.tinypic.com/25aubo4.jpg
Vezi ca la NAT type iti trebuie 2.
Fw 2.01 este optional?
Buna seara
Doresc sa achizitionez o consola Ps4. Insa sunt putin ''speriat'' de ce am tot auzit si vazut adica: aceasta consola nu este compatibila cu anumite tv-uri,adica nu ai imagine la tv, nuca de la joystik de decojeste, sunt anumite jocuri dedicate ps 4 care nu merg pe ps 4 si se intampla ca aceasta consola sa nu citeasca jocurile. Mai sunt si alte probleme la aceasta consola?
Au remediat toate aceste probleme?
Multumesc si o seara buna
Dupa ce se decojeste nuca faci un cozonac, tot vine Craciunu'
Si uite asa intampina Dant3 Userii noi =D>
Stai linistit prietene... problemele au fost in mare parte rezolvate. Daca ceva nu e bine :) garantia rezolva tot.
Ma scuzați am uitat sa pun ' ai greșit forumul și persoana
Salut
Asta este prima oară când o aud, cu stickul de la controller sa rezolvat, problemele de soft la fel, eu personal am avut probleme cu prima consolă, am fost la altex si mi-au schimbat-o pe loc, de atunci nu am mai avut probleme si am zile în weekend în care stau si 12h pe consolă, un prieten de al meu la fel cu modelul alb, după vreo 5 zile s-a dus la altex şi au schimbat-o pe loc.
Nu-i mai spuneți ca se schimba consolele în garantie ca nici ca-si mai ia :))