People Are Scamming Walmart With Bogus Cheap PS4 Listings
Printable View
Eu am 15 jocuri cumparate de pe ebay.es si nu am avut nicio problema... jocuri cumparate cu 10-13 euro maxim... sunt mai civilizati ca noi balcanii... noi ne gandim numa' la furaciune.
Eu unu mi am luat teapa de pe ebay. Am recuperat banii, dar sunt si tepe asta e ideea. Mai bine cum a zis colegu mai sus..va strangeti 2 si faceti juma juma. Sau chiar 3. Cu metoda ghost.
Va salut cu respect. Sunt nou pe aici deoarece adun informatii despre PS4. Ghidul PS4 mi s-a parut fantastic. Toate informatiile de care aveam nevoie. Respect pentru asta.
Sunt pe punctul de a achizitiona si eu un PS4. In mare parte m-am lamurit cum stau lucrurile dar mai am si cateva necunoscute.
Ca sa fiu eu impacat, o sa iau o consola sigilata si cu garantie de la un magazin online, se stie care :-B . Pretul de 1750 lei e ok pentru PS4+GTA5 ? As putea gasi mai ieftin ? Initial ma gandeam la o comada totala de ~2350 lei care cuprindea mai multe jocuri. Dupa ce am mai citit una alta pe aici am vazut ca recomandati si ocazii, olx, etc.... si intradevar preturile sunt mai bune. Totusi, intrebare: pe PSN store ce preturi sunt la jocuri? M-ar interesa in mod special urmatoarele: Joc Watch Dogs, Joc Middle-earth: Shadow of Mordor, The Last of Us Remastered, Destiny + Vanguard PS4 si Minecraft (pentru juniorii mei).
Apoi o alta nelamurire care o mai am. Sa zicem ca iau jocurile de pe store, o sa le am "vesnic" atata timp cat o sa am cont PSN ??? Sau se downlowdeaza pe consola iar in momentul in care le sterg, nu o sa le mai am? Aici nu m-am prins cum sta treaba.
PSN+ am inteles in mare ce e, si am vazut ca se gaseste pe altex pentru 365 de zile la 229,91 lei. Se gaseste mai ieftin altundeva ?
Deocamdata daca imi puteti da mai multe informatii la nelamuririle mele ar fi super. Multumesc anticipat.
Asteapta black friday ul ca mai e putin..vezi atunci ce gasesti pe la altex, emag etc. Jocurile de pe store le poti sterge..atata vreme cat le ai platit le poti lua din nou oricand. (e de preferat sa le iei de pe olx la mana a 2a, sau chiar noi..pt ca le poti vinde ulterior si oricum sunt mai ieftine)
PS+ ul ia l de pe store (cont de USA) pe 28.11 (black friday) este la jumatate de pret (30$ pt un an). Ca sa poti cumpara de pe store (ori ca sunt jocuri ori ca este vb de PS+) trebuie sa platesti cu credit valoric de genul acesta: http://www.amazon.com/20-PlayStation.../dp/B004RMK4BC
sunt de 10,20,50,75,100$ (daca incerci alta modalitate de plata s ar putea sa iti baneze contul/consola)
---------- Post added 19-11-2014 at 11:52 ----------
pt orice cont nou ai 2 saptamani gratuite de ps+ ..ca sa vezi acolo ce si cum
Eu iti recomand sa mai astepti o zi sau doua .... urmeaza black friday pe toate magazinele, sunt destule oferte .
Jocurile le poti cumpara de pe siturile SH olx, tocmai... eu imi cumpar des de acolo.. (daca nu tii neaparat sa ai din magazin sigilate)
Jocurile care le cumperi online iti raman vesnic.. daca le vei sterge o sa le gasesti tot timpul in download list sau pe consola in library.
Pt. un pret mai bun iti recomand psn US. jocurile au preturi in Dolari fata de EU/UK care este in Lire.
OK. Multimesc, multumesc.
N-am cont de amazon si nici nu stiu sa-l folosesc :%% . Este alta posibilitate de a achizitiona creditul respectiv ? Daca iau credit pentru US atunci neaparat contul PSN+ trebuie creat pe o adresa US. Corect ?
Ca sa mearga totul ca la carte, trebuie asa: cumpar consola pana la data de 28.11, fac cont de US (aici iar sunt in ceata putin: este cont pentru PSN store si cont de PSN+ ? sau e unul si acelasi ? ), cumpar credit valoric de PSN store, si in data de 28 cumpar de pe PSN store -> PSN+. Asta e ordinea ?? :-/
Daca ai cont de US. ai store de US .
Cont UK- store UK.
Pt Multiplayer iti trebuie ps+ care si ala trebuie sa ai grija pe ce regiune il cumperi.
---------- Post added 19-11-2014 at 10:25 ----------
Adica.. la fel sunt 2 variante. UK sau US.
---------- Post added 19-11-2014 at 10:32 ----------
Nu stiu daca am inteles eu bine... dar nu trebuie sa-ti iei neeaparat ps+ de pe storul de pe PS4. sunt alte varainte mai ieftine.
De ex: mie cand imi expira PS+ cumpar de aici cdkeys.com, daca le dai like pe facebook o sa primesti si o mica reducere.. tot de aici imi iau si credit ca cumpar ale jocuri .
Sunt si alte situri cu preturi bune .. dar te sfatuiesc sa intrebi inainte sa cumperi. ;)
Sper ca ai inteles... daca ai alte intrebari ... ??
Pe PS+ Japonia, în decembrie baga Natural Doctrine și.... Killzone!
Oare se pregătește ceva și pt UK/US?
Poate din februarie incolo..
US/UK PS+ conform gamepur, dec 2014 Injustice Gods Among us ultimate edition si in Ianuarie 2015 infamous first light
Se știa de câteva săptămâni, vezi pe topicul dedicat
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1182039
am auzit un zvon cum ca de BF la emag PS4 o sa coste 999ron :| ar fi prea tare, poate au si albe.
cat la % sunt sanse sa fie real?
0 sanse. De ce ar oferi o reducere substantiala la ceva care se vinde bine ?
black friday?
Hahaha , inca credeti in mos craciun ? :))
Si la urechile mele a ajuns aceiasi informatie cu 999 PS4
Salut... am o intrebare? am luat jocul Metal Solid Gear 5 de pe un user... i-am dat download pe consola, dar cand incerc sa joc de pe un alt user nu ma lasa? ce se poate face?
Setezi userul de pe care descarci ca Primary.