ce o sa contina update-ul acesta ?
Printable View
ce o sa contina update-ul acesta ?
Salutare am o mare dilema vreau sa trec de pe one pe PS4 si ma gândeam sa intreb exact pe cei care au ps4 si joaca fifa15 online, mentionez ca am xbox one si de 3 luni nu am avut nici macar un meci in care sa am lag nu exagerez netul il am de la rds folosesc wirless abonamentul standard de 100mb. Vreau sa fac schimbarea ptr ca PS4 este mult mai slim si il pot transporta cu usurinta la prieteni, dar pe google parerile sunt impartite ca ar avea si ca nu ar avea lag fifa altii spun ca toata reteaua psn este slaba multumesc anticipat ptr raspunsuri
Daca iti iei ps4 trebuie sa bagi firu in el sau sa ai router bun si routeru langa ps4...altfel aproape la orice joc vei avea lag ;)....fifa nu am...
Da, pe wi-fi, indiferent de joc, PS4 nu se descurca foarte bine. Am incercat cateva routere insa fara succes. Iti recomand sa folosesti un fir daca poti.
este "standard de aur" cablul in materie de conexiune la internet :)
Nu la toate consolele. La PS3 nu am avut probleme, nici la X360 sau XOne. Doar la PS4 sunt problemele astea.
stability :nuts: a lot of it
@tuy: te cred, eu am vazut diferente enorme la viteza si la X360 si la PS3, intr-adevar nu aveam lag pe wifi in jocuri, dar eu am avut intodeaua posibilitatea sa pun cablul si as sfatui pe toata lumea, chiar daca ar fi nevoie sa traga un cablu prin camera, eu asa am facut :).
eu nu am problema asta. merge ok cu routerul de la UPC.
Wi-fi-ul e varza la ps4,cum a spus si tudyniuz si altii singura metoda e hard wired,bagi firul si merge blana,problema asta am avut-o si eu pana zilele trecute cand am mutat consola in camera opusa a router-ului si aveam transfer de date de ordinea kb-tilor,iar acum am blana aproape suta la dw.:evil:,deci consola merita daca bagi un cablu (ftp) in ea sau un router puternica care dupa parerea mea nu are rost investitia...
eu tin consola langa router si merge bine. am 3mega download pe secunda
----------
cum pot da disable la feature-ul prin care atunci cand apesi pe butonul de PS la un al 2-lea controler il muta pe un alt profil?
Mi-a ajuns și ps4, diseară bag un cablu în one sa vad dacă simt diferența într-adevăr consola este lângă TV și routerul este în spatele tv-ului poate de asta a mers foarte bine pana acum parca am 48 ore free pe PSN din cate îmi amintesc îmi place mai mult ps4 ca și aparat ;)
Orice ar fi, cablul e sfant. Incercati sa aduceti routerele langa consola astfel incat sa puteti pune conexiune wired.
Eu folosesc consola fara cablu si imi merge FIFA15 foarte bine, poate 1 din 10 meciuri sa mearga mai greu, dar in rest merge foarte bine. Routerul(dir-300) e la 20 cm de consola, dar si cand mut consola la TV-ul mare(aproximativ 3 metri), tot merge bine...
Un mic cadou pentru voi - tema The Order 1886, necesita cont SUA :
5L5R-83N2-Q74K
5LBB-3RN7-QNNE
5JM2-FJNF-LB24
5JTE-D5NA-5PT8
Sa aveti o zi faina!!!
Multumesc Jenei, l-am luat pe al 3 lea :)
Tin routerul in camera alaturata si nu am probleme la jocul online pe ps4. Routerul este tenda, am dat vreo 40-50 de lei pe el. Si da joc pe wireless
acum acum vazut ca tema pe uk este free.. desi nu poti s-o folosesti pe contul de us si nici invers .. chiar daca esti pe aceeasi consola.
Sunt doua Theme diferite....cea cu cod e mult mai buna.....
Daca descarci de pe contul de US poti folosi thema pe cobtul de UK fara probleme...