Am inteles, doar ca baietii de la 2k nu au facut un Demo si nu pot sa compar cele 2 jocuri, mie imi place Live15, adia arata foarte bine, gameplay-ul e jucabil si muzica e bestiala. Cred ca pe asta o sa il si iau.
Printable View
Am inteles, doar ca baietii de la 2k nu au facut un Demo si nu pot sa compar cele 2 jocuri, mie imi place Live15, adia arata foarte bine, gameplay-ul e jucabil si muzica e bestiala. Cred ca pe asta o sa il si iau.
Vad ca unii se plang ca dupa update la 2.5 functia Turn Off PS4 nu mai este in Quick Menu.
Tocmai ce mi-am facut si eu update-ul la PS4 la 2.5
Cand am apasat pe butonul de PS ca sa intru in Quick Menu, surpriza, functia de Turn Off PS4 la mine era in Quick Menu. :)
Mi-am dat seama ca este asa pentru ca eu nu folosesc Rest Mode si nici nu imi incarc controller-ul in stand-by asa ca eu de la inceput am avut dezactivate toate optiunile legate de Rest Mode.
Se pare ca Turn Off PS4 din Quick Menu este scoasa daca ai oricare optiune activata din meniul de rest mode: SETTINGS->POWER SAVING SETTINGS->SET FUNCTIONS AVAILABLE IN REST MODE.
Acolo eu nu am activat nimic, incarcarea pe USB este pe Off, la fel, nu am bifat nici 'stay connected to internet in rest mode" si nici cealalta optiune.
In acest fel, functia de Turn Off PS4 este disponibila in Quick Menu.
Daca activati oricare din cele 3 functii din meniul descris mai sus, atunci functia de Turn Off PS4 din Quick Menu este inlocuita cu Put PS4 in Rest Mode.
Probabil ca cei de la SONY s-au gandit ca cine are activata macar o functie din meniul de REST MODE, acea persoana foloseste Rest Mode destul de des si de accea au pus functia de Put PS4 in Rest Mode in Quick Menu, iar pentru cine nu foloseste in niciun fel Rest Mode, au pus Turn Off Ps4 in Quick Menu.
Probabil au vrut sa fie cat mai aerisit acel Quick Menu si sa nu fie incarcat cu optiuni.
Mi se pare destul de logic. :)
Deci, Srachi sau altii care nu vor sa mearga intr-un sub-menu ca sa stinga PS4, va recomand sa faceti ca si mine. :)
nice finding :)
---------- Post added 28-03-2015 at 13:56 ----------
inca o chestie care nu stiu daca era inainte, pentru trophy hunters mai ales
Quote:
If you go to your trophies and press options on an individual trophy there as an option to search. When you click search it automatically searches that trophy and brings up videos and playstationtrophies.org results in google.
Nu stiu daca s-a mai discutat...cu punctele adunate prin Sony Rewards, se poate face ceva la noi?
Eu am incercat sa achizitionez un avatar de pe pagina de rewards pe US, pentru ca era o promotie in care iti mai dadeau 1500 de puncte, daca luai orice. Partea aiurea a fost ca n-a mers de nicio culoare. Am incercat sa submit un tichet de support pe pagina de rewards, dar n-am reusit din cauza unei erori.
Sony rewards e doar pt us,nu o sa reusiti de la noi .
nu reusesc de nici o culoare sa iau niste psn cards de pe allromedia cu cardul Maestro. any ideas?
Asa am patit si eu,daca ai internet banking poti intra pentru a da drumul la tranzactii online,daca nu,cere asta la ghiseu.
Merci, întradevăr au reparat problema. Mi-au dat un voucher pentru beta PlanetSide 2, yay :D
Pentru ce conturi se da Beta la PlanetSide 2?
USA sau UK? Vreau si eu....:((
M-am înscris şi eu la beta pe RO dar văd că încă nu au trimis email. Puteai să alegi o mulţime de ţări.
Unde se faceau inregistarile?
Pe site la ei, caută pe google PlanetSide Beta.
Am cumparat si eu Monopoly PS4 de pe PSN US Store. Am jucat in offline mode pe net cu inca o persoana care se folosea de al doilea controller, langa mine, dar stie cineva cum intru in online mode cu al doilea controller? Am incercat toate modalitatile, are user separat pe consola insa nu intra in joc deloc in online mode. Vreau sa fac un couch co op online cu un prieten.
Bai frate are boala psn-ul asta...E a nșpemia oara cand ne scoate pe toti din party...
Am o problema. Am luat un joc digital de la cineva. Dupa ce il descarc si setez ca acel cont sa fie primary si ii schimb adresa de mail si parola a contului am sanse ca cei de la store sa imi blocheze jocul?
Pai daca schimbi parola va trebui sa bagi din nou parola noua ca sa ai acces la orice
Da, culmea este că rămâne mereu unul în party.
Ce trebuie sa fac, ca sa nu mai vad in Library si jocurile/demo-urile pe care le-am sters ?