În sfârșit
PS4 will get its own Twitch App next month PS3, Vita and PlayStation TV versions to follow
Printable View
Eu totusi nu inteleg de ce nu fac twitch incluzand si streamurile de pc,poate unii sunt interesati
Ai citit articolul?
Quote:
the new app will let users watch livestreams (those from PS4, PC, and all other platforms) and use full chat functionality (including emotes).
Attachment 257053
Nu aveți voie sa ratați acest interviu, nu poți să nu-l iubești pe Yoshida, prea simpatic omul ăsta. :)
https://youtu.be/THoOapIs8oA
o imagine fake care mi-as dori sa devina adevarata candva.
VREAU si eu, va roggggg !!!!!:jedi:
Pff, ăsta ar fi motivația să cumpăr Morpheus.
Salut
M-am interesat unpic de noua consola 1200 pe youtube si am gasit un filmulet comparativ intre 1004 si 1216.
https://m.youtube.com/watch?v=adHm00MS5_I
Pe langa faptul ca sunetul de la 1004 este unpic exagerat , la a doua vizionare mai atenta mi-au sarit in ochi timpii de încărcare de la 1200: aproximativ 18 secunde pana sa intre in prezentare(Defense grid 2).
Am zis ok.Am analizat si la 1004 si ceva forte curios am gasit:15 secunde pana la prezentare.
Am zis ok din nou.m-am dus pe store si am downloadat defense grid 2.Iau cronetrul in mana si incep sa cronometrez si au iesit 13 secunde.Am ramas placut surprins(Menționez ca am 1116b si ma consider țepuit de sony deoarece puteau sa spuna ca 1 tb nu vine cu noul hardware.
Revenim
Daca are cineva amandoua consolele(1004 sau 1116 si 1200) poate sa spuna cum i se par lui timpii de încărcare ?
Si conteaza atat de mult alea 2-5 secunde de incarcare? Cred ca conteaza mai mult 500Gb de stocare. Parerea mea!
Dat fiind ca hardware-ul e practic acelasi, diferenta dintre timpii de incarcare provine aproape sigur de la HDD-urile diferite.
Arunca un ochi aici
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1289269
Pai Dante acel user a cumparat recent si probabil au venit stocurile noi.Eu l-m achiziționat pe 18 Iulie.
M-am referit la țepuit adica ma asteptam sa vina cu noul hardware mai ales ca au facut atata reclama si ca am mai avut unul si l-am dus inapoi + dif in sperata ca o sa fie noul model.Cine s-a gandit ca o sa fie acelasi model.Nu stiu daca ma intelegi dar e foarte nasoala senzatia.
Vorbește cu ăștia de la Altex și trage-i de urechi. Noul hardware a apărut în august, nu te-a păcălit nimeni. Btw scrie pe cutie CUH-12XX sau CUH-11XX, dacă tot ai știut de acest nou model nu trebuia să ridici produsul din magazin. Eu am vrut să iau consola cu 1TB am întrebat dacă au modelul nou, au spus nu, am ales bundle 500GB cu modelul nou, simplu. Baietii de la Altex sunt de vină ca nu au trecut pe site numărul modelului, poate în viitor o să modifice și ei pe site
ştie cineva cum pot rezolva? nu pot juca nimic online, am urmat un tutorial dar problema persistă. mulțumesc!
Attachment 257127
la setari la router. pune-l pe DMZ ip-ul playstation-ului sa numai ai probleme de genul asta.
Da Dante nu m-am uitat in magazin ci pe scari la mall si nu m-am mai dus inapoi ca mi-a fost rusine.Oricum cand am fost sa-l scimb au cam strambat din nas.
Btw cum ti se par timpii de incarcare la 12xx?
Merci
Btw esti din valcea?
are careva idee ce jocuri baga la ps plus luna asta care vine?