Frozen Free Fall: Snowball Fight e gratuit pe psn daca va intereseaza. destul de amuzant jocul ( e in genul la candy crush, insa imi place foarte mult multiplayer-ul la el)
Printable View
Frozen Free Fall: Snowball Fight e gratuit pe psn daca va intereseaza. destul de amuzant jocul ( e in genul la candy crush, insa imi place foarte mult multiplayer-ul la el)
Mi-a aparut din senin in meniu icoana jocului Destiny - The Taken King, bineinteles ca nu e jocul full, icoana ma trimite in store sa cumpar editia speciala. De unde si pana cand imi face Sony spam deja?
Daca ai jucat Destiny, chiar si varianta vanilla, icoana jocului se actualizeaza la Taken King.
Am și eu o mică problemă, văd ca nu se rezolvă cu report. Se poate face ceva în legătură cu postările care dezinformează lumea? Sunt unii care se sperie de porcăriile pe care le debitează unii pe aici. Mă scuzați pt offtopic dar deja e deranjant. Mulțumesc anticipat!
Pt ca pe timp ce trece tot mai multi cu PS4 nu se mai pot log-a online pe contul lor fara sa schimbe conexiunea de internet, iar ce au in comun toti e ca au facut share de conturi si jocuri implicit. Nu zic ca 100% vei pati si tu, dar daca patesti sa sti macar de ce :)
pai share games e un feature oficial, nu vad de ce s-ar intampla, nu impart un cont cu 10 oameni.
Nu te supara, dar vorbesti prostii. Sunt zeci de oameni doar pe forumul asta care fac game sharing de ani de zile si nu a avut nimeni problemele de care amintesti tu. Nimeni niciodata nu a fost banat pentru asta. Cred ca faci o confuzie cu altceva, probabil banarile care s-au impartit conturilor acelea cu jocuri care se vindeau pe ebay, nu conturile cu game sharing precum vrea omul sa faca.
:))
sunt de acord cu ce a zis tudyniuz
În sfârșit
Attachment 257508
Care-i faza ? Mai noi ne apar sugestii de cumparat/downloadat in home screen ? N-am avut niciodata nicio treaba cu jocu asta si nu inteleg cum a aparut iconita asta aici...
Ar trebui sa puneti indiciile impreuna, chiar nu e asa de greu :)
Activision = Money hungry corporation investing in massive publicity
Destiny = Money Cow
Playstation = Money hungry corporation
Din toate astea rezulta publicitate fortata. Parca asa a fost si la PS3 cu SingStar dar nici nu puteai sterge iconita.
Playstation e o platforma nu o corporatie. Probabil te refereai la Sony
Nu stiu daca s-a mai postat asta aici, dar e misto! urmariti pana la final sa vedeti de ce am postat aici.
https://youtu.be/4dK_SEerPQo