Si eu credeam la inceput ca sunt suficienti 500GB, insa cu timpul mi-am dat seama ca m-am inselat:)
Printable View
Si eu credeam la inceput ca sunt suficienti 500GB, insa cu timpul mi-am dat seama ca m-am inselat:)
Normal ca nu este universal valabila, dar in app 2 ani, cu ambele console, cred ca o singura data am avut nevoie sa sterg ceva de pe HDD pentru instalare. Si nu pt ca nu aveam 50GB ci pt ca nu aveam 1-2GB.
Suntem prea off, dar pe principiul vostru, nu ajunge nici 1TB. Ne-ar trebui ceva de vreo 100TB, ca deh, nu mai stim sa stergem jocurile de pe HDD>
Pai eu/io am cam luat peste 30 jocuri in perioada martie-aprilie(nhl 16,borderlands collection,alien complete,gta trilogy,manhunt,bully,zombie trilogy,madden 16,outlast,the division gold ed. ,the evil within complete,payday 2, darsiders 2 def ,nba 16, Wolfenstein thev old blood samd!
in curand voi merge si dupa dark souls 3:D ia zi imi mai sunt suficienti 500 gb:)? Numai de bine..
Ma, eu am auzit o legenda acu ceva timp. Cica unele jocuri ar veni pe un disc, iar cu discu ala poti sa-l reinstalezi cand vrea muschiu tau.
Si am mai auzit una: cica alea digitale ti se baga intr-o treaba "Library", care, la fel... dezinstalezi si reinstalezi...
Acu na, dupa posibilitati... Nu toti dintre noi se pot juca 30 jocuri in acelasi timp
Sunt de acord cu Asperas, 500gb nu sunt suficienți. Mai ales dacă esti ca mine si te apuci de mai multe jocuri deodată, iti zic eu ca iti trece cheful de jocuri dacă te apuci sa le ștergi si apoi sa le instalezi iar si sa mai downloadezi si enșpe mii de update-uri. 1TB ar fi trebuit sa fie standard de la început.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Exact. Nu e mai simplu sa il ai deja acolo si sa il deschizi imediat cand ai chef (o data la ceva timp) fara sa stai sa instalezi iar (sa tot freci blocul optic) si sa downloadezi update-uri care vin cu taraita prin teava Sony? Ce gandire au unii, daca ei nu au nevoie, nici altii nu au. Fiecare stie de ce are nevoie, va incapatanati sa setati trenduri stupide. Cica "get a life". @-)
la inceput asa e, te apuci sa joci cate 50 de jocuri odata, dar usor usor ajungi sa joci unu doua jocuri luni si luni de zile...
In primul rand nu inteleg de ce nu sterge un moderator tot off-u asta, dar pana atunci, la fel cu voua vi se pare super ok sa aveti 735 de jocuri pe HDD, la fel de ok mi se pare mie sa nu ai investitia initiala mai mare si de diferenta de bani sa iei un joc sau mai multe si sa ramai cu HDD de 500. Mai ales ca efectiv nu ai ce face cu toate jocurile alea pe HDD. Joci 1-2-3-5, sa zicem, dar in niciun caz mai multe.
Ma rog, e parerea voastra si o respect, la fel cum ma astept sa o respectati si voi pe a mea, fara jigniri inutile si umflat in pene. PACE!
Am mutat discutiile aici ca sa nu stricam topicul ala aiurea.
Eu personal am facut de doua ori upgrade la HDD, intai de la 500GB la 1TB iar apoi la 2TB. Prefer sa am 25 de jocuri instalate si cand am chef sa joc ceva, doar bag discul si joc. Cum consola nu mai e ca pe vremuri, adica bagi discul si joci, trebuie sa stai sa se instaleze, sa ia update-uri de pana la 20GB si tot felul de alte nebunii de genul. Pentru asta eu prefer sa am marea majoritate a jocurilor instalate.
Momentan am vreo 500GB liber din 2TB :)
Ce model de HDD ai si cât te-a costat?
''eu inca sper sa bage full suport pt Hdd extern''
no way - le e frica sa nu le sparga cineva pretioasa consola
"no way - le e frica sa nu le sparga cineva pretioasa consola"
Serios? Xone are hdd exter si inca nu e spart. Sincer si eu astept sa bage full suport pt. hdd extern sa am 1,5 sau 2,5 TB:D
Acest off a fost continuat si de tine, expunand parerea proprie, apoi si de mine si de restul. Acum ca oamenii raspund cu parerile lor legate de subiect, nu inseamna ca este off neaparat, ci o continuare a discutiei. Iti doreai sa ai tu ultimul reply?
Observ ca imediat se trece in defensiva si cu tenta de ironie (735 de jocuri) si le spui cum, cat si ce se vor juca. Abia apoi, cica, respecti opinia lor. Puteai sa inchei simplu aceasta discutie, dar nu ai facut-o din dorinta de a le arata oamenilor ca sunt niste ciudati care nu stiu ce si cum vor.
Serios? Eu mi-am pus 2TB si chiar joc 10 jocuri in paralel ca nu am timp sa instalez toata ziua jocuri. Si cand vine un super update de 10GB joc altceva ca am timp limitat cat e copilul in parc. Deci clar sunt oameni pentru care 500GB sunt insuficienti.
Sent from my iPad using Tapatalk
Un mic update la hdd am bagat si eu, mai precis la 1,5Tb.....500gb categoric insuficienti :)
Eu mereu am 300Gb liberi pe HDD :)
mai mult de 3-4 jocuri nu am niciodata instalate, in principiu am driveclub / BF4 tot timpul puse si ca al treilea joc depinde ce apare nou si e ok , adica-l joc , dupa ce l-am terminat il sterg