O fi de la ei
Printable View
O fi de la ei
Awesome! Seam pe ps4 cu detalii in descriere :evil: ...insa ar fi fain sa vedem ce jocuri poate rula hardware-ul consolei...si care sunt limitele.
Downwell - un super joc care forteaza la maxim hardware-ul consolei:
https://www.youtube.com/watch?v=lb7Y...em-uploademail
pentru 60 de fepeseuri
Pentru cine este interesat am facut comunitatea Overwatch RO.
Cum dumnezeu activez PS Now pe cont de US? De o ora ma tot chinui, dupa ce introduc datele cardului si il vede ca e VISA, scriu adresa tot etc si ma intoarce iara la card unde spune ca nu e bun. Cu paypal dupa ce dau log in, imi scrie error si nici un cod pe langa.
Cardul e de la RF si pe contul de RO functioneaza fara probleme.
Pai este adresa gresita... ca nu poti modifica tara. Iar contul de PayPal trebuie sa fie pe aceeasi tara cu contul PSN. http://www.consolegames.ro/forum/f7-...ate-regiunile/
am observat pe olx ca sunt multi care vand jocuri de PS4 in italiana sub pretul pietei. De unde apar oamenii astia? Cum reusesc sa faca rost de jocurile respective?
1. de la surse;
2. de la "surse"
3. de pe ebay
PS4 passes 40m sales milestone PS4 passes 40m sales milestone • Eurogamer.net
Si cand lucram la Altex veneau des jocuri gen Battlefield 4 , Assasin's Creed ba in poloneza , ba in italiana , ba in chineza(coreeana). Dar deobicei asta se intampla numai pe coperta, caz in care jocul era full in engleza. Sau in eventualitatea in care jocul era in alta limba , aveau abtipilde mari in care mentiona.
Probabil distribuitorii le iau mai ieftin din italia.
salutare salutare!
Sunt nou in lumea consolelor pt ca prima mea consola este un ps4 achizitionat in urma cu 3 saptamani doar. Am avut un calculator destul de performant cu un gtx 970 , dar mi-am dat seama ca nu prea mai sunt jocuri de aparut si am preferat sa fac trecerea la playstation pt ca de mult vreau sa joc exclusivitatile lor, mai am putin si termin the last of us ( foarte tare jocul ) , o sa urmeze cred toata seria uncharted, until dawn , the order , bloodborn , the journey si nu stiu daca mai e ceva ce am omis.
Sincer sunt multumit de consola si am stiut din prima la ce sa ma astept, m-am documentat permanent si am stiut ca urmeaza acesta noua consola sa apara.
Referitor la ps4 neo , cu siguranta este ceva pozitiv in special pt cei care nu au noua generatie de console, iar cei care au deja ps4 ar trebui sa fie pe jumatate multumiti sau nemultumiti pt ca au stiut din prima ce cumpara, aici ma refer la componentele consolelor, care erau deja expirate, ca si placa grafica sa puna echivalentul unui r7 265x ( care a fost prima mea placa video dedicata de gaming si ducea acum 2 ani jocurile pe high in full hd cu 40 de fps-uri) pe un ps4 care ar fi trebuit in gandirea cumparatorilor sa tina 5-6 ani este un compromis de care cei de la sony aveau habar si stiau ca o schimbare este necesara dupa o scurta perioada, mai ales ca se stia de atunci de VR si dublul de resurse care il mananca in general. Dar acest compromis a fost facut pt un cost final cat mai mic si un castig pt firma sony cat mai mare prin vanzarea mai multor unitati de ps4. Pt mine este clar ca apogeul consolelor cum le stim noi acum divizate a fost de la lansarea lui ps4 pana anul trecut, adica 2 ani .
Cred ca dupa 2025 in cazul in care o sa mai existe un ps5 , sony si microsoft or sa se gandeasca la un alt mod de a castiga bani din gaming si nu prin hardware pt ca nu isi permit sa tina pasul cu tehnologia la un pret atat de mic ( intel a scos un mini pc cu procesor i7 6700 , 16 gb ram si ssd pe un device de marimea unui hard extern ).
In concluzie era consolelor este pe duca si daca 10 ani vi se par putini pt a dispare aceste console , eu spun ca sunt chiar multi, vor exista doar tehnologii de VR eventual ( adica cele de redare video ) si jocurile sa existe undeva in CLOUD si pt care noi sa le accesam cu un abonament lunar cum e cel de ps+ dar evident cu un cost mult mai ridicat.
PS. Daca totusi nu am spus ceva aberant pana acum, urmeaza :))) . Cred ca acest VR ar merge super cu o miscare continua intr-un mediu in care jucatorul sa nu isi schimbe pozitia chiar daca el se misca, ca exemplu incaperile nasa pt exercitii spatiale sau orice altceva care sa ajute si la miscarea corpului si nu doar a capului, asta il consider un salt si mai mare decat VR-ul .
OAU!!!! Am obosit de la atata citit! Te plictiseai singur si nu aveai ce face? Ma duc sa ma relaxez cu consola aia depasita si naspa. Asta pana o sa apara tehnologia aia din viitor! =:)
Vad ca e oferta pentru abonamentul PS Plus pe UK/EU, nu stiu daca e si pe US. Platesti un an si primesti in plus 3 luni gratis :)
Sunt singurul de aici care asteapta jocuri gen Skate, Burnout Paradise, MotorStorm, SSX, SplitSecond, TDU, Pure? Vai ce dor imi e sa joc Pure...
pai PURE nu ced ca o sa se mai faca. parca era facut de stiudioul Disney inchis saptamana trecuta
eu vreau blur 2 si nba homecourt si fifa stret 3
Daca tot apar jocuri de PS2, un Gran Turismo 3-4, SSX, True Crime, Black, Kingdom Hearts, nimic?
Sa nu uitam de Fatal Frame (Crimson Butterfly in EU, daca nu ma insel).
Pure e unul dintre cele mai distractive jocuri pe 4 roti pe care le-am incercat, asa ca si mie mi-ar conveni o continuare.