Am incercat si sa bag direct cablul de la rds in ps4 si la fel imi zice.
Pe wireless merge ok. Ideea e ca am dus-o si in service si au zis ca nu are nimic.
Nu am ce sa fac de cat sa o tin pe wireless.
Printable View
Am incercat si sa bag direct cablul de la rds in ps4 si la fel imi zice.
Pe wireless merge ok. Ideea e ca am dus-o si in service si au zis ca nu are nimic.
Nu am ce sa fac de cat sa o tin pe wireless.
E diferenta mare intre Wireless si Lan ? Ma refer aici la jocuri online, gen Fifa etc.
Nu ma refer la downloadat, ca presupun ca downloadez mai greu pe wireless. Insa la jocuri e diferenta sau poate fi lag ?
Nu am avut niciodata probleme cand m-am jucat online prin wireless.
La descarcat jocuri e jale, si nici stream pe laptop sau Vita nu poti sa faci.
Eu doar joc jocuri online pe wireless. Nu cred ca ii trebuie foarte multa banda.
"Invalid credit card number".Am introdus datele de 10 ori,exact cum sunt pe card.De fiecare data primesc aceasta eroare.Solutii?
În sfârșit
Attachment 271561
e pe bune?
Am si eu o problema si cred ca e de la consola. De cateva zile, cand ma joc si e mai haos(explozii, impuscaturi)se intrerupe sunetul, se aude sacadat, un fel de crackling noise foarte enervant. Prima oara am crezut ca interfereaza cu routerul, insa am schimbat locatia si tot la fel face(si in aceeasi pozitie in care era pana acum consola si nu facea asa).
Am resetat controlerul, la fel. Schimbat port USB la dongle, la fel. Am conectat casca cu fir, am schimbat tv-ul, port HDMI si tot la fel face. Am filmat gameplay si in gameplay se aude acel sunet. Se poate sa se fi bulit ceva la consola? Altfel nu-mi explic ce ar putea cauza asta...
Schimba căștile,vezi dacă mai ai o pereche de rezervă,nici un caz nu are nici.o legătură cu consola.Vezi dacă mai face figuri cu alte casti.
Trimis de pe al meu SM-A510F folosind Tapatalk
Daca face si pe filmare asa nu cred ca e de la casti. O sa le schimb sa vad.
Daca e doar in bf1 si eu am observat fenomenul
Da, in BF1 doar am observat. O sa mai incerc si in GTA, BF4 sa vad daca face la fel.
Trimis de pe al meu SM-G930F folosind Tapatalk
Uitate la sound output in setarile consolei. Mai schimba ceva pe acolo vezi ce rezultate ai.
Umbla in setarile consolei,la output sound sau ceva de genul,alege alt format dts etc.
Trimis de pe al meu E2303 folosind Tapatalk
Womp womp. Asta e riscul cu PS+. Și eu (ca și mulți altii) am pățit la fel ca și tine, prin alte luni.