Am si eu o problema ,încerc sa cumpar un joc de pe ps store RO si cand bag numarul cardului si toate cele necesare imi da eroarea WC-34891-5 ,am card la ING
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Am si eu o problema ,încerc sa cumpar un joc de pe ps store RO si cand bag numarul cardului si toate cele necesare imi da eroarea WC-34891-5 ,am card la ING
Suna la ei sa-ti deblocheze tranzactiile catre PSN.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Având în vedere că e ING, cel mai probabil trebuie să suni la call center să îți deblocheze tranzacțiile către PSN.
Am fost la ING pentru ca stau foarte aproape de ei si mi-au spus ca ei n-au auzit pana acum de deblocarea tranzacțiilor către PSN ,mi-au facut alt card si o sa încerc sa vad daca merge
:))))) suna la ei. Is blocate.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
E a nu știu cata oara cand se întreabă si se răspunde la problema asta. Un mic search pe forum si ai fi văzut. Cu siguranță nici al doilea card nu o sa meargă. Suna la ei. Daca ai fost la banca si ti-au spus ca ei nu au auzit nu înseamnă ca si au habar.
Imi cer scuze pentru neatenție ,nu am vazut că s-a mai discutat asta ,multumesc pentru sfaturi ,am rezolvat .
Si cum ai rezolvat totuși?
Am sunat ,trebuia sa fac asta de prima data dar am zis ca mă pot duce pana la ei având in vedere ca au sediul la 50 de metri de mine
Eu am card la Banca Transilvania si am aceeasi problema.Am fost la banca si mi-au deblocat ei ceva pe acolo,limita la tranzactii parca.Degeaba,tot imi apare acest cod WC-34891-5 cand incerc sa introduc datele pe PSN.O sa-i sun si eu dupa Anul Nou.
Incercati din consola asociata contului, la fel facea si la mine din calculator, dar din consola merge. Am umblat pe la banca de nebun, zeci de telefoane, mail la Sony, mail la banca, la cei responsabili cu 3D secure, degeaba. Dupa mii de nervi am incercat din consola si ...... a mers. De pe PC nu vrea nici mort nici viu. Din consola merge.
Am si eu o problema cand ma joc se distorsioneaza imaginea pentru 1-2 secunde ,cam la 1h sau mai mult timp se repeta,de obicei in fifa (ceva de genu o ceata colorata )
De la ce credeti ca e? tv e nou are cam 2luni samsung seria 6 ,consola e noua am trecut la pro(am activat hdmi uhd color ptr modul joc )
Cand ma uit pe tv normal sau la un film prin share dp pc sau pe youtube nu se intampla nimic
PLAYSTATION®4 (PS4™) SELLS THROUGH 6.2 MILLION UNITS WORLDWIDE DURING THE 2016 HOLIDAY SEASON ~PS4 Software Sell through 50.4 Million over the Same Period, UNCHARTED 4: A Thief’s End, reached a cumulative sell through of more than 8.7 Million co
PS4 has sold through more than 6.2 million units during the 2016 holiday season.
PS4 has now cumulatively sold through more than 53.4 million units globally as of January 1, 2017.
PS4 software sales also remained strong during the 2016 holiday season with more than 50.4 million copies sold in retail stores worldwide and through digital downloads on PlayStation Store as of January 1, 2017. Uncharted 4 A Thief’s End reached a cumulative sell through of more than 8.7 million copies globally as of December 21, 2016.
hardware sales YoY up, software sales YoY up, Uncharted 4 cel mai bine vandut joc exclusiv generatia asta, pe scurt ps4 distruge totul, nu e de mirare ca Microsoft/Nintendo abandoneaza xbox one/wii u pt scorpio/switch, lupta aia e pirduta de mult, acum sa vedem daca ps4 o sa bata si scorpio/switch
Are cineva 0.34 de centi pe un paysafecard ? Raman dator.
@masterninja Ce mah :))
@AGKill0 Trebuie să bagi Xbox în ecuație, nu puteai să spui simplu cate console au vandut.
Sent from my EVA-L09
Stie cineva ce as putea face cu un paysafecard ? Gen vreun site de unde sa cumpar un joc si sa platesc cu el ?
---------- Post added 06-01-2017 at 23:11 ----------
Daca am 2 zile de ps+ free pe America si iau Driveclub la 7,50$ dupa ce se termina alea 2 zile o sa ma mai pot juca ?
Da, poți.