Inca cateva screenshot-uri facute in joc. Ultima poza e rezultatul unui drift in care am reusit sa rostogolesc masina de vreo 4 ori pe sosea
![]()
Inca cateva screenshot-uri facute in joc. Ultima poza e rezultatul unui drift in care am reusit sa rostogolesc masina de vreo 4 ori pe sosea
![]()
Are cineva idee de ce isi pierd stopurile reflexiile uneori si devin mate? E un bug, un siretlig grafic de optimizare sau au vrut sa redea praful/fumul sau alte chestii ce raman pe masina?
LE: sa pun si un mic video ca exemplu
la 1:20 reflexia stopurilor e normala
la 5:20 stopurile sunt mate
Nu observasem pana acum, n-am idee care e motivul. Voi verifica si eu diseara la mine daca apare si o sa incerc sa imi dau seama daca este cumva legat de praf/murdarie sau este doar un bug.
Nu prea am avut timp sa urmaresc procedurile cu PSN store Romania. Am jocul zona 2, daca iau DLC-uri din store-ul romanesc imi vor functiona pe contul meu principal de UK?
Am deschis eu un club. Daca sunt jucatori activi pe aici si putem juca ceva curse impreuna adaugati pe PSN BogdanH14. Eu am terminat campania cu tot cu dlc-urile gratuite.
Si as avea nevoie de cineva sa mai descopar si ultimele doua trofee de care mai am nevoie, Contender si Unbeatable, astea le facem impreuna provocandu-ne la challenge-uri.
Am vazut ca este un patch pentru vreme cu 2$ sau ceva de genul, dar eu am jucat prima cursa Online si ploua, care e treaba ?![]()
P.S: Azi mi-am luat jocul.
Patch-ul cu vreme este gratuit.. It's a patch... Probabil te referi la Elements tour, aia e altceva.
Intrebare de noobCum fac si eu poze ca ale userului ABkr de mai sus, banuiesc ca nu sunt facute cu ShareFactory
![]()
Cea mai curata cursa din multiplayer facuta de mine. Clean Event pe 4 lap-uri
. Totusi mi se pare cam putin reward-ul la clean event
Am creat un club nou cine doreste sa faca parte sa imi cereti un invite (hai sa facem acest club awesome)
@PoisonRemedy : daca esti activ pe Driveclub adauga-ma (BogdanH14)
@poiuyt : intradevar, dar pe ploaie toate-s vulnerabile![]()
Daca mai joaca cineva Driveclub ID-ul meu este in semnatura
Nu fac parte din nici un club momentan si nici level mare nu am![]()
Abia am luat si eu jocul. Am facut un club. Cine vrea sa se alature sa ma adauge la friends PSN ID : NubyanXLR sau sa caute clubul BlackHelmets RC
Salut, BogdanH14, eu te ajut cu trofeele alea, sunt Nandy001, dar le poti face si singur, oricum ai 2 conturi psn, trimiti de pe un cont pe altul challenge-uri, faci un timp mai slab si dupa aia pe contul principal un timp mai bun, setezi pe o ora limita de timp si gata trofeele! eu asa le-am facut, de zici ca e mai simplu in 2 atunci da-mi add; Nandy001 si te ajut eu!
---------- Post added 12-01-2015 at 09:18 ----------
daca e ok, ma bag si eu in clubul tau, sunt Nandy001,
Bookmarks