Inca cateva screenshot-uri facute in joc :D. Ultima poza e rezultatul unui drift in care am reusit sa rostogolesc masina de vreo 4 ori pe sosea :evil:
Printable View
Inca cateva screenshot-uri facute in joc :D. Ultima poza e rezultatul unui drift in care am reusit sa rostogolesc masina de vreo 4 ori pe sosea :evil:
Are cineva idee de ce isi pierd stopurile reflexiile uneori si devin mate? E un bug, un siretlig grafic de optimizare sau au vrut sa redea praful/fumul sau alte chestii ce raman pe masina?
LE: sa pun si un mic video ca exemplu
la 1:20 reflexia stopurilor e normala
la 5:20 stopurile sunt mate
https://www.youtube.com/watch?v=MTjwu2iUR90
Nu observasem pana acum, n-am idee care e motivul. Voi verifica si eu diseara la mine daca apare si o sa incerc sa imi dau seama daca este cumva legat de praf/murdarie sau este doar un bug.
Cred ca e de la praf, parca nici masina nu mai reflecta la fel lumina.
Mai e vreun club rătăcit unde să mă aciuez şi eu ? Mulţam.
Nu prea am avut timp sa urmaresc procedurile cu PSN store Romania. Am jocul zona 2, daca iau DLC-uri din store-ul romanesc imi vor functiona pe contul meu principal de UK?
Da, deoarece si Romania este in zona 2, EU, chiar daca mergand pe strada nu pare :))
Am deschis eu un club. Daca sunt jucatori activi pe aici si putem juca ceva curse impreuna adaugati pe PSN BogdanH14. Eu am terminat campania cu tot cu dlc-urile gratuite :).
Si as avea nevoie de cineva sa mai descopar si ultimele doua trofee de care mai am nevoie, Contender si Unbeatable, astea le facem impreuna provocandu-ne la challenge-uri.
Am vazut ca este un patch pentru vreme cu 2$ sau ceva de genul, dar eu am jucat prima cursa Online si ploua, care e treaba ? :-?
P.S: Azi mi-am luat jocul.
Patch-ul cu vreme este gratuit.. It's a patch... Probabil te referi la Elements tour, aia e altceva.
Intrebare de noob :)) Cum fac si eu poze ca ale userului ABkr de mai sus, banuiesc ca nu sunt facute cu ShareFactory :-?
Apesi pe touchpad, partea dreapta, pt Photo Mode.
Cea mai curata cursa din multiplayer facuta de mine :). Clean Event pe 4 lap-uri :). Totusi mi se pare cam putin reward-ul la clean event :)
https://www.youtube.com/watch?v=LZFNIbXnebk
Am creat un club nou cine doreste sa faca parte sa imi cereti un invite (hai sa facem acest club awesome)
@PoisonRemedy : daca esti activ pe Driveclub adauga-ma (BogdanH14)
@poiuyt : intradevar, dar pe ploaie toate-s vulnerabile :)
Daca mai joaca cineva Driveclub ID-ul meu este in semnatura
Nu fac parte din nici un club momentan si nici level mare nu am :)
Abia am luat si eu jocul. Am facut un club. Cine vrea sa se alature sa ma adauge la friends PSN ID : NubyanXLR sau sa caute clubul BlackHelmets RC
Salut, BogdanH14, eu te ajut cu trofeele alea, sunt Nandy001, dar le poti face si singur, oricum ai 2 conturi psn, trimiti de pe un cont pe altul challenge-uri, faci un timp mai slab si dupa aia pe contul principal un timp mai bun, setezi pe o ora limita de timp si gata trofeele! eu asa le-am facut, de zici ca e mai simplu in 2 atunci da-mi add; Nandy001 si te ajut eu!
---------- Post added 12-01-2015 at 09:18 ----------
daca e ok, ma bag si eu in clubul tau, sunt Nandy001,