Avem un coleg de forum care e no. 1 global la aproape toate traseele. Nu spun cine e :D
Printable View
Avem un coleg de forum care e no. 1 global la aproape toate traseele. Nu spun cine e :D
Cine ?! :D
spune parințele ,cine ?!
Challenge accepted poiuyt :)). Ma pun azi sa-mi imbunatatesc timpii din Tour. L-am terminat de mult vreme si m-am mai antrenat de atunci :)).
Dupa 2 ore de restart mi-am batut recordul in cockpit la Venom Hot Lap facut prima data din 3rd person :D
https://www.youtube.com/watch?v=fMS_mhNpVRE
http://www.papercraftsconnection.com...ange-425px.jpg
:)
---------- Post added 21-01-2015 at 18:30 ----------
o merita mai mult sa iau season pass sau mai bine sa iau turneele pe rand si cred ca ies in acceasi bani.
Si eu ma uitam chiar azi sa vad daca merita season pass-ul. Si am gasit asta
DRIVECLUB season pass and free DLC plan detailed - PlayStation.Blog.Europe
Eu zic ca se merita. Voi lua Season Pass-ul cat de curand.
FAC mi cu Venom Hot Lap 2.... E acelasi traseu din campania singleplayer, doar ca e noapte si ploua torential... Am incercat o ora si ceva aseara dar n-am reusit sa scot sub 1:22. Pentru 3 stelute trebuie 1:20.
Asta e:
http://www.youtube.com/watch?v=Wff_-bokq48
Gata am facut-o si eu, vai de capul meu ca mi-a scos peri albi. Vagabone psihopatu' a scos sub 1:19, dar ala joaca Driveclub si in somn si d-aia nici nu mai raspunde la telefon. Se intretine doar cu naparstocii de pe neogaf.
Runda mea:
http://www.youtube.com/watch?v=Gt7UtXnzO-U&list=UUtZJy7SKGaffy7urz_-CkMw
Am facut si eu Venom Hot Lap 2 eri din vre-o 5-6 ture am reusit sa scot 1:19:994:)), nu ma mai ating de event veci, deabia am vazut drumu pe unde dracu sa merg:|, ma bucur ca am scapat repede de el:D
Da stiu, iar pe langa noapte si ploaie masina aia e infernala. Trebuie condusa cu penseta.
Mie imi place cat de cat cum se controleaza Venomul, nu am probleme cu el, is alte masini care imi dau batai de cap si nu reusesc sa le controlez din maneta, Ariel Atom, Renault-ul ala mic si turbat albastru, KTM X-bow iara imi da probleme...is unele la care imi fuge spatele de sub control prea repede si nu reusesc sa le conduc cum trebuie...ma dispera:|
Am luat si eu Season Pass eri, isi merita toti banii jocu asta, Evolution lucreaza non stop la el sa il faca si mai bun, is foarte comunicativi cu fanii jocului am observat, au sa bage si replays si private lobby's cred la urmatorul update:)
Voua va merge sa jucati online? Mie imi da din day one ca nu se poate conecta la server.
Nu-mi merge mutiplayerul nici mie, am incercat acum cateva minute.
poiuyt, nu am folosit share factory, am facut share direct pe youtube.
Mă speriați rău hot lap-ul pe noapte și întuneric. Nu am ajuns încă acolo dar acum deja parcă nu mă mai grăbesc :)
Nu e chiar asa de greu, mie mi-a reusit din cateva ture, m-am chinuit mai mult la primul hot lap pe uscat:)
Am terminat si eu peste weekend toate eventurile din DLC si obtinut toate stelele\:D/...mi-au placut foarte mult alea din Elements pack, sper ca asa vor fi toate cursele de acum inainte care le vor mai scoate=D>. La ultimul campionat din Elements, ultima cursa pe noapte cu zapada si cu Hyper cars...hot damn...cea mai intensa cursa din tot jocul, cant see ****! din gard in gard la inceput8-} pana am invatat toate curbele pe de rost:D
Cand iasa urmatorul pachet de eventuri, stiti careva?
Salut, ma gandeam sa imi cumpar driveclub. Nu stiu cum este mai bine sa procedez. Sa cumpar doar dvd-ul sau dvd-ul si season pass ? Sau este mai bune varianta driveclub playstation plus edition? Daca am ps+ pe uk si cumpar driveclub playstation plus edition o sa pot sa ma joc si cu contul de ro ?
La mine a fost invers, primul Venom Hot Lap l-am facut asa repede cum spui tu din cateva incercari. Asta pe ploaie insa mi s-a parut infernal, nu este cursa mai grea in tot jocul. Nu-mi dau seama cum ai reusit asa repede.
Bulan+stiinta:D
Iti recomand sa-ti cumperi playstation + edition, 20 de lire mi se pare ca este acum, un pret mai mult decat acceptabil pt acest joc, si daca o sa-ti placa mult poti sa-ti cumperi si season pass dupaia, ala e tot 20 de lire. Daca contul de UK il faci primar pe consola de pe care te joci poti juca de pe ori ce alt cont jocul, si eu am la fel, cumparat de pe UK si il joc de pe cont de romania.