T100. Nu e cine stie ce dar... Merge pe PS4 :))
Printable View
T100. Nu e cine stie ce dar... Merge pe PS4 :))
Salut, se poate juca si fara PS+ ? Desigur partea de singleplayer.
Intrebare: Daca iau season pass-ul am acces la toate dlc-urile existente sau numai o parte din ele/care?
Se poate juca SP fara PS+. Daca iei season pass ai toate DLC-urile incluse.
merci...am luat season pass-ul include tot mai putin masina LaFerrari
La Ferrari e free din cate stiu eu daca ai level 50.
Masina este doar pentru online.
a intalnit cineva cornering face-off care sa ramana blocat pe 0 indiferent cat de bine il faci?
Iti trebuie level 5 la Ferrari. Adica sa fi condus muuuuulte masini Ferrari :)
imi da si mie careva accept la club ? ca am dat request :D
Da, merge. Si eu am zis la inceput ca n-o sa mearga, dar l-am testat si merge bine. Doar ca... led-ul rosu tot clipoceste si nu stiu cum sa-l opresc :))
Acopera-l cu un sticker ceva :). Ma gandeam sa imi cumpar si eu un t300 dar pedalele de la thrustmaster t60, t80, t100 si t300rs sunt cam praf iar t500rs deja e invechit.
Si mie imi dau grav de furca pedalele. Nu am inteles niciodata de ce le fac asa apropiate una de cealalta, zici ca le fac pentru femei, if you know what I mean. Also, inca nu am reusit sa gasesc o solutie la fixarea lor de podea. Cand apas pe una se ridica cu tot cu platforma :))
Singura solutie este un cadru de metal legat de un scaun auto, altfel sunt de rahat, fratele meu are G27 si am incercat sa joc F1 2012, dupa 20 de min am renuntat, fara un cadru pe care sa fixezi accesoriile nu we merita investitia.
Voi ce ati facut de 1 mai 2015?
@eagle - incearca sa franezi cu piciorul stang fixat pe placa cu calcaiul. E o chestie de obisnuinta.
@minimize - ai jucat cu pedale respective? Din propria experienta pot spune ca pedalele de la t300 nu sunt rele. Nu sunt cele mai profesioniste dar sunt ok. Ce le lipseste e un sistem de franare progresiv, dar se poate face o mica improvizatie ieftina.