Sure thing: Cablu audio stereo jack 3.5 T la 2 X jack 3.5 M, Delock 65356 la 15 RON e OK? :evil:
Sure thing: Cablu audio stereo jack 3.5 T la 2 X jack 3.5 M, Delock 65356 la 15 RON e OK? :evil:
La inceput si eu am vrut sa-i recomand un spliter normal dar am vazut ca cel postat de el e practic un spliter cu rol de hands-free , un canal pt microfon si unul pt casti .
Am inteles acum. Nu, nu cred ca gaseste la noi asa ceva... Cel putin eu n-am vazut. Sorry.
P.S. Poti sa ti-l achizitionezi insa de pe amazon.co.uk - faster & cheaper shipping: http://www.amazon.co.uk/Startech-com...dp/B004SP0WAQ/.
Mersi de ajutor, am gasit asta, si l-am comandat, este pentru casti cu mic pentru mufa din controller, pun linku pentru cine mai doreste, o sa fac un update cand ajunge, daca ii bun sau nu.
Adaptor Stereo jack tata 3.5 mm la 2 x Stereo jack mama 3.5 mm - 65344
Dupa ceva timp de pauza de la jucat + jucat pe PS4, am inceput iar sa ma joc si pe PS3. Nu am realizat niciodata pana acum, cat de mic si prost e DS3-ul... stie cineva daca exista vreo posibilitate (sau urmeaza sa existe) sa folosesc DS4-ul pe PS3?
din cate am citit eu, nu sunt compatibile si nici nu cred ca vor fi vreodata...
Super, acum stie cineva undeva gasesc cablu micro USB de 4m? :))
Corect cu USB merge, iata o lista cu cele compatibile. din pacate partea de wireless nu functioneaza (la aia ma gandeam)
Am incercat Uncharted 2, nu merge :(
ciudat ca apare pe lista...
Am vazut... merge in meniu pana intru in joc, apoi gata. Am mai incercat Borderlands si merge.
Sunt bune de ceva thumb grips-urile de la ORB? Se rotesc in timpul folosirii, sau se fixeaza bine? Mi s-a tocit deja stick-ul din stanga :(
Mi-am luat eu de la altex și sunt foarte mulțumit de ele. Se rotesc doar dacă le miști tu. Am mai observat că nu se prind bine dacă analogul e tocit până la plastic(cum e la mine); are joc.
Sunt foarte bune, se fixeaza bine, ideal e sa le puneti la inceputul folosirii controller-ului. Ca si dezavantaj, eu m-am chinuit ceva sa le pun, intra foarte greu pe capetele stick-urilor.
eu le-am băgat foarte uşor cu un beţişor d'ăsta de curăţat în urechi. are capătul îndoit şi trage perfect cauciucul după el.
@chesterb, nu mi-a trecut prin cap sa folosesc un betisor, o agrafa sau ceva de genul asta, asa ca m-am chinuit si am tras de ele pana au intrat.
mie mi-e fost greu sa le bag prima data, pt ca le-am bagat cu teama sa nu se rupa. insa tras mai bine (fara frica) de ele la al 2-lea montaj si am observat ca sunt foarte rezistente, astfel incat montajul se face in mai pputin de 5 secunde :)
asa ca...fara mila ca nu se rup!
Discutia asta seamana din ce in ce mai mult cu una despre prezervative =))
LE: kinky perv, dar stii ca am drrptate, Adi :))