Sunt destul de multe cutscenes din ce am vazut, dar nu sunt asa de deranjante ca sunt randate in-game, deci se incarca repede, instant as putea spune![]()
Sunt destul de multe cutscenes din ce am vazut, dar nu sunt asa de deranjante ca sunt randate in-game, deci se incarca repede, instant as putea spune![]()
That cinematic feel, I kid I kid...lets just say the game intro has about 4-5 cut-scenes...only
![]()
Mie ce nu mi-a palcut in video a fost acel "delay" sau nu stiu cum sa-i zic...intre joc si cinematic (adica nu s-a declansat cinematic-ul cand a trebuit). Exemplu din clip:
...no mie astea nu-mi plac
- fug...fug...is langa lift...si dupa aia incepe un cinematic in care ma arata ca ma indrept/fug spre lift... *la minutul 34 ii faza asta*
- nu-i ceva grav dar pare cam "ieftin".
In gears of war parca mai era asa ceva...io-s langa elicopter si dupa ce ma lipesc de el se "declanseaza" cinematic-ul in care ma arata pe mine cum fug pe scari si ajung la elicopter...
no ma![]()
Hai sa va dau niste detalii.
L-am terminat, a durat cam 9 ore.
Jocul pe normal mi-a parut foarte usor, am murit de 5-7 ori dar din comoditate, daca eram putin mai atent puteam sa il termin fara sa mor. Grafic arata extraordinar, detaliile sunt incredibile! De la arme pana la obiectele de decor, totul arata impecabil.
La inceput m-a deranjat motion blur-ul si faptul ca jocul are black bars( in genul filmelor care nu sunt pe tot ecranul) insa cam intr-o ora am trecut peste ambele aspecte. Putin prea multe cut scene-uri inutile, preferam animatii, dar nu m-au deranjat prea tare fiind randate in-game, cum spunea si koba mai sus.
Povestea e ok, nici prea prea, nici foarte foarte. Per global mi-a lasat cam aceeasi impresie ca si Uncharted 1, un joc bun, dar nu masterpiece.
Mi-a placut, dar mi-as fi dorit sa fie mai lung mai ales ca replay value nu prea are...
Nota 8,5 de la mine.
Edit: A venit politia... Am primit trofee, dar nu l-am jucat pe contul principal pentru a nu fi deranjat.
Nu ai primit nici un trofeu, inseamna ca mai poti juca linistit cateva ore....
Apropo, de unde l-ai cumparat?
da, daca-l termini de 3-4 ori iti da si trofeu si faci si 30 de ore de gameplay
eu tot il cumpar, pt mine o sa fie ca un last of us, o dezamagire) sau poate nu.
p.s. oricum , MP nu , story scurt si cinematic, pt un film este destul de lung![]()
Era o gluma la faptul ca userul fdkenzo a verificat trofeele.
Nu mai am jocul, asa ca nu am ce sa vand.
ce pile ai avut, zi-mi si mie. eu te cred, daca altii trebuie sa verifice niste trofee. chiar ma gandeam daca sa-l iau la lansare, dar dupa ce ai postat sigur il iau
![]()
RonanN1 sa stii ca la faza cu liftul nu m-a lasat sa ma duc pana in lift sa inceapa cut scene.ul... Deci probabil s.a rezolvat prin patch.ul day one
Doamne feri' da de unde aveti atatia jocu'?
Mai dati si voi niste detalii, ma intereseaza mecanicile de gameplay: cum e shootingul? Visceral, cu impact? Cum se controleaza personajul - mai mult a la Nathan Drake sau a la seria GTA? Sistemul de cover am vazut ca e cu super glue, adica se lipeste automat de pereti..Nu e enervant? Grafica stiu ca e spectaculoasa, dar sunetul?
PS: dau spaga la angajati Altex, n-am nevoie de chitanta!!
Chestia asta cu black bars-urile orizontale e "super faina"Ce sa zic?...joc next gen pentru consola next gen!
![]()
Bookmarks