Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 34 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast
Results 261 to 280 of 678

Thread: The Order 1886

1. #261 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Sunt destul de multe cutscenes din ce am vazut, dar nu sunt asa de deranjante ca sunt randate in-game, deci se incarca repede, instant as putea spune

2. #262 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Nu m-am uitat la gameplay-ul acela de o ora, nu vreau sa ma spoilerizez dar am o intrebare pt cine a urmarit tot video. Este cumva jocul inecat in cuscen-uri? Vreau sa stiu daca gameplay-ul este intrerupt foarte des de aceste cutscenes, din ce am vazut pana acum in trailere cam asa mi sa parut dar poate mi-am facut o impresie prea grabita. Deci?

Si eu am aceeasi impresie din ce am vazut pana acum, sper sa nu devina enervant.

3. #263 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Da, poate deveni enervant si chiar poate ruina experienta in totalitate.

4. #264 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    That cinematic feel, I kid I kid...lets just say the game intro has about 4-5 cut-scenes...only

5. #265 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Mie ce nu mi-a palcut in video a fost acel "delay" sau nu stiu cum sa-i zic...intre joc si cinematic (adica nu s-a declansat cinematic-ul cand a trebuit). Exemplu din clip:
    • fug...fug...is langa lift...si dupa aia incepe un cinematic in care ma arata ca ma indrept/fug spre lift... *la minutul 34 ii faza asta*
    ...no mie astea nu-mi plac - nu-i ceva grav dar pare cam "ieftin".

In gears of war parca mai era asa ceva...io-s langa elicopter si dupa ce ma lipesc de el se "declanseaza" cinematic-ul in care ma arata pe mine cum fug pe scari si ajung la elicopter...

no ma

6. #266 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Hai sa va dau niste detalii .

L-am terminat, a durat cam 9 ore.
    Jocul pe normal mi-a parut foarte usor, am murit de 5-7 ori dar din comoditate, daca eram putin mai atent puteam sa il termin fara sa mor. Grafic arata extraordinar, detaliile sunt incredibile! De la arme pana la obiectele de decor, totul arata impecabil.
    La inceput m-a deranjat motion blur-ul si faptul ca jocul are black bars( in genul filmelor care nu sunt pe tot ecranul) insa cam intr-o ora am trecut peste ambele aspecte. Putin prea multe cut scene-uri inutile, preferam animatii, dar nu m-au deranjat prea tare fiind randate in-game, cum spunea si koba mai sus.

Povestea e ok, nici prea prea, nici foarte foarte. Per global mi-a lasat cam aceeasi impresie ca si Uncharted 1, un joc bun, dar nu masterpiece.
    Mi-a placut, dar mi-as fi dorit sa fie mai lung mai ales ca replay value nu prea are...
    Nota 8,5 de la mine.

Edit: A venit politia... Am primit trofee, dar nu l-am jucat pe contul principal pentru a nu fi deranjat.

7. #267 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Nu ai primit nici un trofeu, inseamna ca mai poti juca linistit cateva ore....
    Apropo, de unde l-ai cumparat?

8. #268 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    da, daca-l termini de 3-4 ori iti da si trofeu si faci si 30 de ore de gameplay

eu tot il cumpar, pt mine o sa fie ca un last of us, o dezamagire ) sau poate nu.

p.s. oricum , MP nu , story scurt si cinematic, pt un film este destul de lung

9. #269 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    The last of us - o dezamagire... Wow.

10. #270 SP
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Hai sa va dau niste detalii .

L-am terminat, a durat cam 9 ore.
    Jocul pe normal mi-a parut foarte usor, am murit de 5-7 ori dar din comoditate, daca eram putin mai atent puteam sa il termin fara sa mor. Grafic arata extraordinar, detaliile sunt incredibile! De la arme pana la obiectele de decor, totul arata impecabil.
    La inceput m-a deranjat motion blur-ul si faptul ca jocul are black bars( in genul filmelor care nu sunt pe tot ecranul) insa cam intr-o ora am trecut peste ambele aspecte. Putin prea multe cut scene-uri inutile, preferam animatii, dar nu m-au deranjat prea tare fiind randate in-game, cum spunea si koba mai sus.

Povestea e ok, nici prea prea, nici foarte foarte. Per global mi-a lasat cam aceeasi impresie ca si Uncharted 1, un joc bun, dar nu masterpiece.
    Mi-a placut, dar mi-as fi dorit sa fie mai lung mai ales ca replay value nu prea are...
    Nota 8,5 de la mine.

Edit: A venit politia... Am primit trofee, dar nu l-am jucat pe contul principal pentru a nu fi deranjat.
    Ti-l cumpar eu daca-l vinzi, serios. Name your price!!

11. #271 SP
    Why so serious ? razvanrazy's Avatar
    Quote Originally Posted by AngelOfPain View Post
    Edit: A venit politia...
    Cum adica a venit politia ?

12. #272 SP
    Member AngelOfPain's Avatar
    Era o gluma la faptul ca userul fdkenzo a verificat trofeele.

Nu mai am jocul, asa ca nu am ce sa vand .

13. #273 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    ce pile ai avut, zi-mi si mie . eu te cred, daca altii trebuie sa verifice niste trofee. chiar ma gandeam daca sa-l iau la lansare, dar dupa ce ai postat sigur il iau

14. #274 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    RonanN1 sa stii ca la faza cu liftul nu m-a lasat sa ma duc pana in lift sa inceapa cut scene.ul... Deci probabil s.a rezolvat prin patch.ul day one

15. #275 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    No asa da!

16. #276 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    hmm, patchul day one este deja disponibil?

17. #277 SP
    Member BlueLightning's Avatar
    Da. Am avut un patch de cam 60 de mb parca.

18. #278 SP
    Doamne feri' da de unde aveti atatia jocu'?

Mai dati si voi niste detalii, ma intereseaza mecanicile de gameplay: cum e shootingul? Visceral, cu impact? Cum se controleaza personajul - mai mult a la Nathan Drake sau a la seria GTA? Sistemul de cover am vazut ca e cu super glue, adica se lipeste automat de pereti..Nu e enervant? Grafica stiu ca e spectaculoasa, dar sunetul?

PS: dau spaga la angajati Altex, n-am nevoie de chitanta!!

19. #279 SP
    ymy
    Member ymy's Avatar
    Chestia asta cu black bars-urile orizontale e "super faina" Ce sa zic?...joc next gen pentru consola next gen!

20. #280 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    High five!
    Attached Images Attached Images order_-1886_20150213192545.jpg

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 14 of 34 FirstFirst ... 4 12 13 14 15 16 24 ... LastLast