cam trist, tocmai de la un mp senzational ma asteptam![]()
Nu e trist de loc, un joc axat doar pe campanie poate fi un joc foarte bun. Se pune mai mult spirit pe poveste si gameplay si nu se alearga sa atraga publicul cu un MP ca sa-i tina ocupati.
da, nu zic nu,dar cand am vazut 4 personaje ma gandeam la altcevapoate sunt 4 personaje ,4 povesti..
ce amuzant e tipu' :
"I don't have five or six hours a day/night to grind away trying to rank up to get some silly attachment or perk that should have been made available from the get go. No thanks. You can keep your cheaters, glitchers, lagging, host advantage, tommy toughguy types you find in online play.I don't need it. "
e spusa din inima totusi![]()
Pentru mine tocmai a devenit mult mai interesant datorita multiplayer-ului lipsa. Imi trebuie si mie o poza cu un caine cu ochii mari.
Chiar ma bucur ca nu are multiplayer. Astfel probabil s-au concentrat mai mult pe povestea jocului si au dat mai multa atentie altor detalii. Oricum, chiar sunt nerabdator sa vad un nou trailer sau un gameplay. Cei care sunt putin suparati datorita MP...ii inteleg. Sunt multi care joaca povestea , dupa care joaca MP , astfel ii acorda jocului mai multe ore. Te gandesti ca faci o investitie , termini jocul, dupa care nu mai ai ce face cu el, doar sa il mai joci o data.
oh, ai dreptate
dar n-am observat informatia aia in post-ul ala urias
pe nimeni nu deranjeaza 30fps in loc de 60!? doar ca n-are MP?
Termenul se refera la un caz special de supersampling. Implementarile initiale Multi Scene Anti Aliasing (MSAA) lucrau simplu facand o scena la o rezolutie mare si apoi downsampling la o rezolutie mai mica. Cele mai moderne GPU sunt capabile de aceasta forma de anti-aliasing, dar se folosesc foarte multe resurse, cum ar fi textura, latime de banda si fill-rate. Daca un program este legat de TCL sau CPU, metoda de supersampling poate fi folosita fara a afecta mult performanta.
![]()
Maine apare un nou trailer, abia astept.....sper sa fie si ceva gameplay. http://i.minus.com/i5rKOjZUTFxbU.gif
Superb
The Order: 1886 Merges CG and Gameplay Visuals on PS4 - Video Dailymotion
A se observa ca NU ESTE CGI![]()
Bookmarks