y, impresionant dpdv. grafic, sper sa fie placut si la capitolul gameplay si sa nu fie plictisitor/repetitiv
sper sa aiba durata de joc a lui TLOU si sa nu fie ~8h de joc
insa efectul ala de film, cu bare negre jos, imi va omori plasma oleaca
Placuta atmosfera si cam atat. Am impresia ca e prea mult hype pt jocul asta, au aratat prea putin ca sa ma "hypeuiesc" sa zicem asa. No co-op and/or no mp is a bit strange pt un shooter in opinia mea, nu ca m-ar interesa numai asa ceva, dar un co-op campaign ar fi mers foarte bine in acest joc, tinand cont ca e vorba de un "the order" cu acele 3-4 personaje ce le-au aratat pana acum. Asa va tb sa aibe o poveste al dracu de interesanta si lunga ca sa imi capete atentia.
P.S. also, this is the big gameplay reveal!?...dao naibi...abia daca au aratat 1 min full de gameplay
eu cred ca o sa fie co-op , cel putin asta inteleg din bucata aia de gameplay cand trage personajul tau + unul alaturat in inamici.
Un motiv pentru care nu renunt la jocuri si inca un motiv , pentru care imi voi lua PS4 .
Alt Assassins Creed rip off, nu vedeti ca hainele de pe astia is la fel cu haina lui Connor Davenport? Chiar si gameplay-ul, stau pe acoperisul caselor iar in loc de eagle eye si synchronize folosesc telescopul, apoi am vazut si sabia aia si m-am lamurit.
Assassin's Creed rip off ? Deci orice 3rd person action cu paltoane despicate, in care apare un obiect taios este rip off dupa AC ? Tare rau asta...
Bookmarks