Ce asasin bre'...eu abia-l astept
Eu cam forțată comparația, nu prea nici o legătură cu AC, nici ca atmosferă și nici ca gameplay.
Pai nu ati vazut ca sunt si templieri, the order, si normal. Jocul asta s-ar putea numi Assassins Creed - The Beginning. Povestea cum asasinii au format o grupare chemata The Order si din ei s-au nascut templierii, cei cu viziuni diferite de asasini, dedicati in a avea control total.
Eu nu pot sa spun decat ca asemanarile din gameplay-ul lui The Order cu Killzone sau Assassins Creed ma fac sa zambesc... Are you serious?
In caz ca da, astept pe cineva sa spuna ca seamana cu Zelda.![]()
sunt clar templieri, ei sunt cei care se bazeaza pe pusti si sabii, asasinii sunt cu pumnale alea alea
ca ar fi un Zelda nu stiu..poate doar daca in trailer-ul urmator e impuscat rau si-si pune costumul verde si fesul celebru..
Clar ca posturile mele au fost in gluma, acum mai la subiect eu is foarte placut impresionat de grafica, arata superb, un mare pacat ca nu au aratat mai mult gampelay. Parca celor de la presa le-ar fi fost prezentat 15 minute de gameplay cand sa pus embargoul.
Eu din contra (Gigi Contra, deh) ma mir ca au aratat atat de MULT gameplay. Ma asteptam sa fie inca in faze de "concept" si sa vad iarasi ceva pre-randat. Dar acum am aflat ca de cativa ani se tot lucreaza la el, si e gandit din start pt. next-gen. Ma bucur sa mai vad un New IP, cu New Story si New Ideeas. E cam lipsa de asa ceva in ultima vreme...
Sa fie peste 15 ore de gameplay cu un story bine realizat. Asta e important! Oricum din puntul meu de vedere este un rip-off de Shadow of the Colossus fiindca in primul trailer aparea un cal. ()
Hai mă băieți că e clar rip-off după Super Mario Bros de fapt, l-am văzut eu pe nenea ăla CUM SĂREA!
![]()
Ce atmosfera ... nu mai am rabdare pana imi iau ps4 ..
---------- Post added 19-02-2014 at 20:34 ----------
Aduce a Van Hellsingputin mai bine facut.
Abia astept E3, probabil vom vedea un gameplay nou, plus uncharted 4 care probabil va avea o grafica uluitoare...
daca toate jocurile se vor "incadra" in grafica infamous second son , eu sunt multumit !
iar aici , cu acest joc, ni se promite mai mult !![]()
Se pare ca vom avea parte de nou gameplay/trailer/whatever in cateva ore:
The revolution will be televised... - PlayStation.Blog.EuropePlayStation.Blog.Europe
Bookmarks