Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 145 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast
Results 701 to 720 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #701 SP
    Member palflo's Avatar
    le-am scris acum sa vedem ce sa intamplat ca si eu am platit consola 399 lire + 55 transport =454 lire si mi-au confirmat plata

---------- Post added 18-11-2013 at 18:14 ----------

eu am un atu uitate in email ce scrie la confirmarea platii uite la mine
    Dear Dan Mihai Cataneanu, Thank you for your purchase

You have been charged £454.37 to your Credit Card

2. #702 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Asta am zis, plata s-a efectuat conform pretului global expres, aproximativ 490 lire - bundle + transport.

3. #703 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    pentru cei cu comenzi la unguri, aveti aici un raspuns de la edigital.

Acest produs va ajunge cu certificat de garanţie internaţional.
    În acest caz aveţi posibilitatea să vă adresaţi service-ului autorizat Sony din România.
    În cazul în care Sony România nu poate asigura service-ul în România aveţi posibilitatea să trimiteţi produsul în Ungaria.
    O zi bună.

4. #704 SP
    Member valentin2007's Avatar
    Mda, eu nu reușesc sa plătesc. Primesc eroarea urmatoare: Sorry, there was an error processing your transaction with our payment provider.
    Am deschis și un ticket, voi încerca și de acasă ca am încercat de pe mobil. Sper sa nu ma trezesc cu surprize

5. #705 SP
    VIP Member RvsS's Avatar
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    In ceea ce priveste consola in sine e clar: o nebuloasa totala in Romania. Intrebarea mea este: jocuri de PS4 vor aparea in marile lanturi de la noi odata cu lansarea oficiala din 29? Ma gandesc ca la jocuri nu ar fi o problema sa aduca.
    Da, vor fi jocuri de PS4 in retail.

6. #706 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by RvsS View Post
    Da, vor fi jocuri de PS4 in retail.
    inclusiv cele first-party?

7. #707 SP
    Am reușit, era doar o problema de la banca mea. Aștept mailul de confirmare acum

8. #708 SP
    Junior Member drrakku11's Avatar
    E o diferenta destul de mare intre pretul unui joc la Gameshop si acelasi joc la Altex.

9. #709 SP
    Sunt mai mult ca sigur ca ala de la altex nu e prețul care va fi când vor ajunge în magazine. Asta în cazul în care vor ajunge în magazine. Eu când am făcut precomanda la altex la cod ghosts era 260 lei iar acum câteva zile era 300 și ceva.

10. #710 SP
    Member blondutzu's Avatar
    nu cred ca vorbea de preorder ... cei de la altex par chiar interesati in ultimul timp de segmentul gaming...halo 4 la 99 ron, max payne 3 vreo 60, gears of war judgement 150 ron...nu sunt cele mai noi aparitii dar tot au preturi bune fata de restul magazinelor care inca vand cu 250 ron jocuri aparute acum 3 ani.

11. #711 SP
    Junior Member drrakku11's Avatar
    M-am uitat pe Gamestop la preturile de jocuri. Jocurile de PS4 au acelasi pret ca cele de PS3, nu sunt mai scumpe. 60 de coco si la noi vor fi 60 de ioro ceea ce ajunge pe la max 270 de ron, in niciun caz 315 ron, dar de ce sa nu ceara mai mult daca pot, nu? Sper ca asta sa ii duca la pieirea de pe piata romaneasca. Sau sa ramana si sa vanda la pretul corect.

12. #712 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Nu stiu daca s-a mai postat, pe zawi au un mega-hardcore-bundle care inca se poate comanda AZI cu livrarea pe 29/11. Este compus din consola si 6 jocuri: Killzone, Bf 4, AC4, FIFA, NFS Rivals si Knack. Costul este de 630 lire + transport rapid aprox. 50 lire, in ron ar iesi un pret total de aproximativ 3600 lei la cursul valutar de azi al lirei.
    Detalii mai jos:

PS4: New Sony PlayStation 4 - Hardcore Gamer Bundle Games Consoles | Zavvi.com

13. #713 SP
    zavvi nu trimite electronice in Romania. M-am uitat si eu la asa ceva, si am primit astazi mail ca au anulat comanda tocmai din motivul specificat mai inainte.Hello Valentin,

Thank you for placing order 33558844 with us.

I am sorry to let you know that we are unable to dispatch electrical items outside of the United Kingdom.

We have cancelled your order and any charge taken for this order will be returned to your account within 3-5 working days.

I am very sorry for any inconvenience this might have caused you.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,

David

Zavvi.com Customer Service Team

---------- Post added 18-11-2013 at 18:03 ----------

Quote Originally Posted by h0stile View Post
    pentru cei cu comenzi la unguri, aveti aici un raspuns de la edigital.

Acest produs va ajunge cu certificat de garanţie internaţional.
    În acest caz aveţi posibilitatea să vă adresaţi service-ului autorizat Sony din România.
    În cazul în care Sony România nu poate asigura service-ul în România aveţi posibilitatea să trimiteţi produsul în Ungaria.
    O zi bună.
    EU: Buna seara PS Romania. Intrebare: doresc sa imi achizitionez consola ps4 din UK deoarece stim foarte bine care sunt sansele sa apara in .ro. Bun, in cazul in care apar probleme cu consola, va putea fi dusa la reprezentanta din Romania pentru reparatie?
    Today
    PlayStation Romania
    9:17am
    PlayStation Romania
    Salutare Alin,
    Din cauza cererii foarte mari, in Europa va ajunge in mai mutle etape consola PS4. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo sau Cel mai mic pret din Romania | ALTEX.
    Privind intrebarea ta putem spune ca PS4 nu are acoperire de garantie pana in momentul lansarii oficiale a consolei. Astfel daca ai probleme cu consola va trebui sa le rezolvi cu firma de la care achiztionezi PS4.
    O zi frumoasa,
    Echipa PlayStation
    Buna seara PS Romania. Intrebare: doresc sa imi achizitionez consola ps4 din UK deoarece stim foarte bine care sunt sansele sa apara in .ro. Bun, in cazul in care apar probleme cu consola, va putea fi dusa la reprezentanta din Romania pentru reparatie?

PlayStation Romania
    Salutare Alin,
    Din cauza cererii foarte mari, in Europa va ajunge in mai mutle etape consola PS4. Romania intra in a treia etapa, consola fiind lansata oficial la inceputul anului viitor. Avem insa confirmari de la distribuitorii autohtoni ca vor avea disponibile cantitati limitate in luna decembrie. Pentru mai multe detalii te invitam sa vizitezi Audio-Video, Electronice, Electrocasnice, It&C | Domo sau Cel mai mic pret din Romania | ALTEX.
    Privind intrebarea ta putem spune ca PS4 nu are acoperire de garantie pana in momentul lansarii oficiale a consolei. Astfel daca ai probleme cu consola va trebui sa le rezolvi cu firma de la care achiztionezi PS4.
    O zi frumoasa,
    Echipa PlayStation

14. #714 SP
    Member palflo's Avatar
    pana la urma va-ti lamurit cu transportul de la shopto ? este o eroare de site ? sau ne trag in piept platesti TNT global expres si acum apare la preorder TNT global economy ce se intampla ? daca aflati ceva rog postati

15. #715 SP
    asa va apare si voua? la transport in loc de express, economy?
    Attached Images Attached Images untitled.png

16. #716 SP
    Member palflo's Avatar
    da asa apare eu am platit cu expres nu cu economy le-am scris de 2 ore si nimic pana acum

17. #717 SP
    eu zic sa nu va faceti probleme. vor raspunde. cred ca sunt asaltati de tickete deschise acum

18. #718 SP
    Member palflo's Avatar
    tu cu ce ai platit?

19. #719 SP
    cu cardul?

20. #720 SP
    Member palflo's Avatar
    ma refeream la transport ce ai ales?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 145 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 86 136 ... LastLast