Poate te trezesti cu Xbox in loc de PS4.
Ar fi ca si cum ai primi Kinect pe gratis.
S-au corectat:
8 minutes ago James McDonald posted:
Hi Halalau,
I apologise, this is incorrect, this will be dispatched on the 28th of November.
Regards,
James
I know, I know. I-am intrebat mai multe, au raspuns doar la ce au vrut. Sa vedem dupa ce termina cu xbox-urile ce ne mai zic, ca se vor mai elibera. Asta in cazul in care nu vor fi probleme cu consolele si iar vor fi asaltati
Foarte ok suportu lor .
Bună ziua,Când faceți o precomanda, produsul dumneavoastră se pune la prenotari, iar in ziua când produsul va ajunge in depozitul nostru central, dumneavoastră veți primi un e-mail automat prin care sunteți anunțat ca puteți înregistra comanda.
Produsul va fi disponibil pe data de 13 decembrie in depozitul nostru, data la care se lanseaza Playstation 4 în Ungaria. În Romania lansarea va avea loc abia anul viitor, ceea ce înseamnă că dumneavoastra il puteți avea înaintea lansării oficiale din Romania.
Vă doresc o zi bună.
CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE
Iștoc Tiberiu
deci la altex se pare ca ar aduce consola undeva in 15 decembrie cel putin asa imi garanteaza un prieten care lucreaza la ei....personal am precomanda la cei de la simplygames,la cei de la shopto nu am reusit sa fac din cauza ca imi garanteaza livrarea undeva in jurul craciunului.
deocamdata nu aduce nimeni nimic din Romania , sa va zic si de ce...pentru ca nici ei nu stiu nimic, daca stiau credeti ca nu anuntau populatia? sa le creasca lor vanzarile? sa fim seriosi..nu mai fiti asa creduli...abia dupa lansarea in Europa poate au si ei vre-un raspuns de la furnizori... acum sper doar sa ma contrazica ei la ce am spus...desi sunt sanse de 2% sa aduca consola in Romania anul acesta...
Calmati-va, la E-mag va fi consola la oferta maine de black friday cu livrare pe 29 noiembrie, este surpriza de care tot vorbeau.
Așa cred și eu. Am văzut ca au luat și banii de pe card. Era platita comanda dar nu luaseră banii.
Nu cred ca tinea de ei, ci de banca. Eu am platit intr-o seara, si a doua zi deja erau la ei.
Bookmarks