Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 145 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast
Results 761 to 780 of 2894

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #761 SP
    Member Ramon's Avatar
    Poate te trezesti cu Xbox in loc de PS4.

Ar fi ca si cum ai primi Kinect pe gratis.

2. #762 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Mda un haos total peste tot, deja mi se face greata.

3. #763 SP
    Member valentin2007's Avatar
    S-au corectat:
    8 minutes ago James McDonald posted:
    Hi Halalau,

I apologise, this is incorrect, this will be dispatched on the 28th of November.

Regards,
    James

4. #764 SP
    Si timpul de livrare unde e? Parca ai intrebat si asta in ticket...

5. #765 SP
    I know, I know. I-am intrebat mai multe, au raspuns doar la ce au vrut. Sa vedem dupa ce termina cu xbox-urile ce ne mai zic, ca se vor mai elibera. Asta in cazul in care nu vor fi probleme cu consolele si iar vor fi asaltati

6. #766 SP
    Senior Member mentorica's Avatar
    Foarte ok suportu lor .

Bună ziua,Când faceți o precomanda, produsul dumneavoastră se pune la prenotari, iar in ziua când produsul va ajunge in depozitul nostru central, dumneavoastră veți primi un e-mail automat prin care sunteți anunțat ca puteți înregistra comanda.
    Produsul va fi disponibil pe data de 13 decembrie in depozitul nostru, data la care se lanseaza Playstation 4 în Ungaria. În Romania lansarea va avea loc abia anul viitor, ceea ce înseamnă că dumneavoastra il puteți avea înaintea lansării oficiale din Romania.

Vă doresc o zi bună.

Iștoc Tiberiu
    CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE

7. #767 SP
    Cine-s ăștia?

8. #768 SP
    Quote Originally Posted by valentin2007 View Post
    Cine-s ăștia?
    Extreme Digital magazin online

9. #769 SP
    Junior Member jhonq's Avatar
    deci la altex se pare ca ar aduce consola undeva in 15 decembrie cel putin asa imi garanteaza un prieten care lucreaza la ei....personal am precomanda la cei de la simplygames,la cei de la shopto nu am reusit sa fac din cauza ca imi garanteaza livrarea undeva in jurul craciunului.

10. #770 SP
    Quote Originally Posted by jhonq View Post
    deci la altex se pare ca ar aduce consola undeva in 15 decembrie cel putin asa imi garanteaza un prieten care lucreaza la ei....personal am precomanda la cei de la simplygames,la cei de la shopto nu am reusit sa fac din cauza ca imi garanteaza livrarea undeva in jurul craciunului.
    Asta mi-au garantat si mie Domo .Sa speram ca se tin de cuvant .

11. #771 SP
    A primit cineva mail de la shopto privnd procesarea comenzii pana in acest moment?

12. #772 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    deocamdata nu aduce nimeni nimic din Romania , sa va zic si de ce...pentru ca nici ei nu stiu nimic, daca stiau credeti ca nu anuntau populatia? sa le creasca lor vanzarile? sa fim seriosi..nu mai fiti asa creduli...abia dupa lansarea in Europa poate au si ei vre-un raspuns de la furnizori... acum sper doar sa ma contrazica ei la ce am spus...desi sunt sanse de 2% sa aduca consola in Romania anul acesta...

13. #773 SP
    Senior Member Srachi's Avatar
    Calmati-va, la E-mag va fi consola la oferta maine de black friday cu livrare pe 29 noiembrie, este surpriza de care tot vorbeau.

14. #774 SP
    Quote Originally Posted by fdkenzo View Post
    deocamdata nu aduce nimeni nimic din Romania , sa va zic si de ce...pentru ca nici ei nu stiu nimic, daca stiau credeti ca nu anuntau populatia? sa le creasca lor vanzarile? sa fim seriosi..nu mai fiti asa creduli...abia dupa lansarea in Europa poate au si ei vre-un raspuns de la furnizori... acum sper doar sa ma contrazica ei la ce am spus...desi sunt sanse de 2% sa aduca consola in Romania anul acesta...
    Ce spun cei de la Domo este plauzibil avand in vedere ca ei lucreaza cu Ungaria (Consola se lanseaza oficial in Ungaria pe 13 ) .Cei de la Domo mi-au spus ca o am pe 15 .

15. #775 SP
    Senior Member h0stile's Avatar
    Quote Originally Posted by Srachi View Post
    Calmati-va, la E-mag va fi consola la oferta maine de black friday, este surpriza de care tot vorbeau.
    Daca e cu livrare in Q1 2014 poate sa fie si cu reducere 50% ca nu ma intereseaza. Am "punte" de sarbatori si nu stau aproape 2 saptamani fara job si fara peseu. Este o combinatie inacceptabila pentru mine

16. #776 SP
    Quote Originally Posted by Rasko View Post
    A primit cineva mail de la shopto privnd procesarea comenzii pana in acest moment?
    Încă nu

17. #777 SP
    Member Ramon's Avatar
    Cred ca de maine, azi a fost ultima zi cu Xboxurile.

18. #778 SP
    Așa cred și eu. Am văzut ca au luat și banii de pe card. Era platita comanda dar nu luaseră banii.

19. #779 SP
    Member Ramon's Avatar
    Nu cred ca tinea de ei, ci de banca. Eu am platit intr-o seara, si a doua zi deja erau la ei.

20. #780 SP
    Mda, o fi ca tine. Când le-or ajunge xbox-urile oamenilor poate se mai linistesc și ei

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 39 of 145 FirstFirst ... 29 37 38 39 40 41 49 89 139 ... LastLast