deci... imi tremura picioarele... hai sa va povestesc
intru la gamestore.hu in cont sa vad cat mai costa si de la 2120 cat era cand facusem precomanda acum e 2258. pana mea, zic hai sa-i sun sa anulez ca nu iau la banii asta. sun la ei si nimic. nu raspunde nimeni. ok, hai sa le dau mail. in timp ce le scriam mailul suna ei inapoi (numar de ungaria). m-am conversat cu o tipa care vorbea romaneste.
ii zic ca vreau sa anulez, imi zice ca nu e nicio problema si ii zic ca anulez pentru ca e pretul mult prea mare fata de cel care era cand am facut precomanda. imi spune ca acum au primit pretul final, ca va fi 2228 (sau cel putin eu asa am inteles la telefon) si ca urmeaza sa contacteze toti clientii care au facut precomenzi pentru ca.... bam-bam....VINERI AU STOC. primesc NUMAI acel bundle KILLZONE, asta fiind si motivul pentru care este singurul ofertat la ei pe site si saptamana viitoare se livreaza. cu tot cu transport vine cam 2250RON. mi-a confirmat ca garantia este numai de 12 luni (deci este cea europeana data de Sony).
in concluzie i-am spus ca revin maine cu un telefon ca sa anulez sau sa confirm asa ca sa nu mai faca nicio modificare. amu eu ce pana mea fac? astept sa intre si mailul de la ei cu confirmarea pretului, dar maine sau vineri probabil ar trebui sa dau un raspuns.
alternativele ar fi urmatoarele. astept 29.01.2014 si iau la 2000 (daca nu cheltui din banii pana atunci... ca ma cunosc ce poama sunt) sau iau de la edigital la 1905 (cu transport cu tot) la jumatatea lui decembrie si jocul separat. asta ar insemna undeva in jur de 2150-2170. decisions, decisions...

Cum sa nu iei daca au stoc vineri?

Bookmarks