hmmm..pai nu prea is seriosi, eu am comanda din septembrie si nu am primit nimic.
nu am platito, la ramburs.
hmmm..pai nu prea is seriosi, eu am comanda din septembrie si nu am primit nimic.
nu am platito, la ramburs.
Ai platit-o si tu?
tocmai m-au sunat de la Altex sa ma intrebe daca mai ramane comanda ferma. le-am zis ca nu (deh), dar i-am intrebat cand s-ar fi livrat. au zis saptamana asta asa ca cei cu precomenzi sa raspunda la telefon :)
tocmai am primit confirmarea, maine ajunge la mine.
Ceva vesti de la Emag ?
Am fost sunat şi eu de Altex mai devreme. Din câte am înţeles, livrările încep de mâine. Am întrebat dacă ar putea să-mi trimită bundle-ul Killzone, dar a spus că ăla nu a intrat încă în stoc. Deci, cei care aţi făcut precomandă de bundle, nu disperaţi dacă nu sunteţi sunaţi azi. :D
P.S. Precomanda mea e din iunie.
maine mi sa confirmat ca se face livrarea de la altex
Și eu am fost sunat, dar am anulat precomanda , l-am luat din Uk. Mă bucur totuși că Altex se ține de treabă serios și fac tot posibilul să iși onoreze precomenzile. Au zis că și accesorile vor fi disponibile odată cu 29 ianuarie.
Sa inteleg ca au fost sunati doar cei cu precomenzi pt consola normala, fara bundle?
La naiba, incep din nou emoțiile cu confirmarea de livrare, dupa ce amazon mi-a dat teapa (mi-au amânat livrarea dupa 1 februarie)
Gata!Telenovela "Rabdari prajite"by Ps4a luat sfarsit.M-au sunat cei de la Altex,miercuri o am acasa :x.Punem sampania la rece :D
Maine ajunge consola de la altex... 1799,99... problema...nu am jocuri la ea :)))
Abonament Ps Plus si joci Outlast săptămâna viitoare:)
Eu am Fifa 14, l-am primit cadou de craciun, e sigilat.... Totusi mai am si jocurile de pe ps+ , Contrast, Resogun si Don't starve , imi mai omor timpul cu ele.
Uite aici
http://www.consolegames.ro/forum/sho....php?p=1046206
Jocuri gratis pentru PlayStation 4