Si eu am doua precomenzi dar nu m-au sunat inca.
Sunt curios daca suna in ordinea precomenzilor sau total aleatoriu.
Si eu am doua precomenzi dar nu m-au sunat inca.
Sunt curios daca suna in ordinea precomenzilor sau total aleatoriu.
021 405 00 60 , la numarul asta am sunat eu , dupa care am dat tasta 3. cand ai facut precomenzile? ai plata ramburs?
Ati pun eu cel mai ieftin 180.94 adica 30.9 lire , pe langa acesti banuti mai platesti ceva in plus 100%, deci sa spunem ca ajungi la aprox 200 lei , iar de la Altex ai la 220 lei cu transport gratuit in fara usi , cu factura etc. De la ei nu primesti factura nu primesti nimic si ati mai expui si cadrul ! :evil:
Oare doar pe mine nu m-au sunat? :(
cred ca trebuia sa suni, eu am sunat de dimineata, probabil ca sunt multi ca tine care nu au primit telefon.
Am ajuns acasa la 8.30, din pacate serviciul clienti functioneaza pana la 8. Oricum le-am lasat un mail cu nr comenzii bla bla si cred ca o sa ii sun si maine, tre sa-mi confirme comanda, desi am plata ramburs.
Mau sunat si pe mn da nu vreau sa răspund sa vedem ce face , abia Astept sa il refuz cand o veni curierul
Frumos este sa suni si sa-i anunti ca nu mai vrei consola. Asa se poate bucura altcineva de ea din timp iar tu ai putea sa pari ca esti bine crescut.
Lăsai frate ca si eu de cate ori iam sunat si ma tineau cate 1 h sa Astept apoi imi trântea un raspun in scarba ..
Un sfat cât se poate de prietenesc pentru cei certați cu limba română care tot vă faceți veacul pe aici: renunțați la pre-comenzi, investiți mai bine banii ăia în literatură.
Chiar nu vă este rușine să masacrați gramatical limba română în mod repetat? Întreb cât se poate de serios.
http://www.youtube.com/watch?v=s1eUO6u3RN4
CĂRȚI!
Am sunat azi la eMag ( unde am precomanda ), baietii de acolo zic ca la ei inca nu a intrat in stoc consola si sa ma astept sa intre in stoc in jurul saptamanii care vine... deci e clar ca de la emag nu vedem consola pana pe 28-29-30.
offtopic dar nu ma pot abtine: pagina asta din thread e nebuna hahahaha
Baaa,ce dracu s-a intamplat ma?!?
Sa inteleg ca mai toti sunteti plecati in afara ,crescand in alte tari uitand gramatica limbii romane,sau mai bine spus ,neinvatand-o sub nici o forma,altfel nu-mi inteleg situatia prezenta.
Bravo Re!
eu i -as da ban si recunosc ca I-am facut si report