Rhadoo69 stai linistit ca si eu am facut precomanda in octombrie 9...si nu m-au sunat.
Le-am trimis mail aseara si astept..
Rhadoo69 stai linistit ca si eu am facut precomanda in octombrie 9...si nu m-au sunat.
Le-am trimis mail aseara si astept..
Am sunat la Altex si pentru consola de PS4 se da doar 1 an garantie.
@gicazizu: la ei pe site scrie 2 ani. Consola PlayStation 4 | ALTEX Uita-te la specificatii. Nu mai inteleg nimic...
am luat legatura cu cei de la nemo expres , ei se ocupa cu comenzile de la altex , consola este pe drum in max 2 ore au spus ca sunt la usa
2 ani este garantia de conformitate, ci nu cea tehnica.
La ALTEX au prioritate precomenzile deja platite, iar la EMAG conteaza ordinea precomenzilor.
Cu ce firma de curierat fac livrari cei de la Altex ?
gata asteptarea a luat sfarsit bravo altex merita un plus , acum asteptam jocurile :))
---------- Post added 21-01-2014 at 10:45 ----------
nemo expres
Cat ai garantie la Altex?
2 ani grantie
Scrie 2 ani pe certificatul de garantie? Ce tip de garantie e precizat pe certificat?
1 an este garantia europeana din UE iar celalalt este de la producator sau altex nush cum functioneaza grantiile astea dar 2 ani ai garantie
Nu stiu ce sa aleg... Oare sa astept bundle-ul de la Altex cu 2 controllere joc si camera, daca o sa mai apara vreodata pe stock, sau sa comand consola simpla si restul accesoriilor separat?
În mod surprinzător, deşi mă aşteptam să-mi vină mâine sau poimâne, la mine a ajuns deja.
Trebuie sa ai un certificat cu sigla Altex. Trebuie specificat in el ca garantia este de 2 ani. Sau poate este specificat doar 1 an si atunci ai cam luat tepusca.
---------- Post added 21-01-2014 at 11:18 ----------
Pe certificatul de la Altex cat e durata garantiei?
Pe mine nu m-au sunat pentru confirmare, mi-au trimis-o direct, tocmai ce m-a sunat curierul.
Am platit ramburs.
Cu ce curier au venit ?
La mine nu a venit nimeni, desi mi-au zis ca mi se va livra azi. Ce e drept ziua abia a inceput.
Nemo Express la mine.
Nemo express si la mine:)
Pe mine m-au sunat la distanta de 10 minute cei de la Flanco urmati de cei de la Altex, evident ca le-am dat OK-ul celor de la Flanco :evil: Abia astept :)