Cine mai trimite intrebari catre shopto / amazon, etc. cred ca cel mai important ar fi de subliniat ca este vorba de comenzi din afara Angliei, ca sa vedem daca suntem cumva nu suntem discriminati fata de comenzile interne...
Cine mai trimite intrebari catre shopto / amazon, etc. cred ca cel mai important ar fi de subliniat ca este vorba de comenzi din afara Angliei, ca sa vedem daca suntem cumva nu suntem discriminati fata de comenzile interne...
Și eu de fiecare data când am vorbit le-am zis ca sunt din România
@valentin2007 și ce ar putea să-mi facă? :))
Nu ca îți fac ceva, ideea e sa aflam răspunsuri cât mai clare și aproape de adevăr. Dacă noi dam copy paste la întrebări, și ei pot face la fel cu răspunsurile.
Stau si ma gandesc... raspunsul primit de la shopto este ideal. Adica fac dispatch pe 21 nov ? Ajunge in max 6 zile ...pai practic il avem in RO la data lansarii. Informatia asta trebuie confirmata!
@valentin2007 Corect. Dar nu cred că știe operatorul Ț ce a răspuns operatorul ȘM
@the_fool2k Acum 2 săptămâni mi-au spus că trimit consolele cu 1-2 zile înainte de lansare, în consecință în RO or să ajungă mai târziu decât în UK. Poate au mai schimbat ceva. Ar fi über kühl.
Da, si mie mi se pare nebunie curata sa fie real. Doamne Ajuta! Hai sa bem un paharel!
De ce? E asa greu sa știe toată lumea ce răspunde fiecare? Știi de ce zic asta? Pentru ca la o discuție pe care am avut-o cu ei, ba îmi răspundea Andy, ba James, ba Araceli. În același ticket deschis, deci nu cred ca e imposibil.
În sfârșit, si mie acum vreo 2 săptămâni mi-au spus ca trimit consolele pe 29. S-or fi schimbat lucrurile, bine ar fi sa fie asa și sa le avem pe 29 cel târziu. În situația asta, trebuie sa îmi iau concediu mai devreme :D
@valentin2007 am observat ca răspund mai mulți operatori pe același ticket.
Eu abia pe 6 decembrie ajung acasă :(
eu am pus un prieten sa ii sune care sta in uk si ia zis sa am bani pe 19 pe card, am precomanda facuta pe 24 oct (ps4 bundle killzone) :D
Eu chiar nu înțeleg cum trag ei banii de pe card atâta timp cât este 3D Secure și trebuie introdusa parola aia.
Inca un motiv sa o cumparam din tara Broken PlayStation 4 Systems - IGN
m-au sunat de la Domo sa confirm precomanda si au promis ca o vor trimite spre mine pana cel tarziu 15 decembrie....nu e rau as spune
Când ai făcut precomanda?
acum vreo 2 zile
Aha, credeam ca ai făcut-o mai din timp și te-au sunat acum. Și pe mine m-au sunat imediat după ce am făcut precomanda, mi-au spus același lucru, ca va fi livrata în prima jumătate din decembrie, cu un telefon in prealabil. De atunci, am vb cu ei pe mail și mi-au răspuns ca fac tot ce se poate pentru a o aduce în luna decembrie.
Edit: răspunsul celor de la shopto:
1. We are dispatching all pre-order the day for release for all customers.
2. I can confirm that global express is quicker, usually 2-3 working days. Economy is usually a few days more.
Regards,
Andy
Se înțeleg întrebările pe care le-am adresat în funcție de răspunsuri.
---------- Post added 14-11-2013 at 11:41 ----------
3 minutes ago Tristram Stalham posted:
I have looked into this and I can confirm that these order will be shipped the day before the release day
Regards
Tris
Am revenit si eu la ei cu intrebari suplimentare mesajului initial. Anway redau toată conversatia c sa fie accesibilă si celor care nu au prins-oa day ago You posted:
Hello, I am writing to you in regards to a PS4 Bundle Pre-Order which I have with you. I have a couple of questions and I would appreciate a couple of answers:
1. When do you estimate to dispatch this order ? I live in Romania, European Union.
2. When will you charge my credit card ?
3. I have selected as delivery method TNT - Economy: how fast will it arrive in Romania, which type of transportation will it use and will it arrive at my house or at the local postal office ?
4. How fast will it arrive using TNT - Global Express ? Are there any other differences for this option ?
Thanks !
a day ago andy posted:
Hi,
1. I can confirm all pre-orders will be dispatched Thursday 21st
2. We will charge approximately one week before launch
3. This generally takes 3-5 working days for delivery. I would suggest to contact TNT Romania for information on how this is delivered to you.
4. This will usually be 2-3 working days.
Regards,
Andy
about 14 hours ago You posted:
Hello again,
Just to confirm my understanding:
1. Preorders made from outside the UK will be dispatched on the 21st of November.
2. Delivery time usually takes up till 5 working days, so I expect to receive my preorder to arrive somewhere around the 29th of November?
3. Is it possible to change my currently selected bundle to a different bundle, without losing the dispatch date for the 21st of November ?
about an hour ago andy posted:
Apologies I made an error as this is in relation to XBOX ONE orders.
1. I can confirm all pre-orders for PS4 will be dispatched Thursday 28th
2. The TNT delivery time quoted will still be correct
3. At this time as we have sold out of launch day consoles it would not be possible to swap unfortunately.
Regards,
Andy
Așa da, intrasem la bănuieli. Ție Ți-au zis 21,mie 28. Acum e mai credibil.