Eu nu inteleg de ce va incurcati cu firme no name. Cum adica da-mi tu banii azi , ca eu fac tot posibilul sa iti aduc mâine.... Ori ai pe stoc ai sigur imi livrezi maine ori nu...
Eu nu inteleg de ce va incurcati cu firme no name. Cum adica da-mi tu banii azi , ca eu fac tot posibilul sa iti aduc mâine.... Ori ai pe stoc ai sigur imi livrezi maine ori nu...
Defect personal, tot mereu traiesc cu impresia ca romanii pot ajunge sa aiba bun simt si o vorba la un loc, ca alte civilizatii :)
Sorry, trebuia sa citesti ce s-a scris de mai multi colegi de forum cu cateva pagini in urma, inclusiv de mine. Respectivii sunt cel putin niste tepari, iti recomand sa iti ceri banii inapoi de urgenta.
Am facut si eu o comada la gamestore.hu Vineri seara si azi mi-au raspuns si mie:
"Buna ziua
Va multumim pentru comanda, si intelegere.
Incercam cel tarziu marti sa vi trimitem pachetul .
O zi frumoasa
Cu stima
Gamestore"
Daca imi ajunge pana Vineri ar fi perfect:circles::drool::drool::drool:
Am sunat acum la shopto si am ramas socat: i-am zis sa verifice contul meu si sa imi dea un tracking number daca are, si dupa ce ma tine niciun minut pe fir, imi zice ca toate comenzile de Romania se vor intoarce inapoi din cauza a nu stiu ce restrictie si ca vom primi toti banii inapoi pe cartea de credit. Il intreb: sunteti sigur? ca deja ati trimis la multi romani consola. Si zice ca: toate se vor intoarce si vom primi toti banii inapoi.
Mie inca nu-mi vine sa cred. Plus ca unele console sunt aproape de Romania deja, nu stiu cum se mai intorc ele acum. Foarte foarte dubios......
Wtf?!?
Wtf am zis si eu. Sa mai sune cineva sa vada daca primeste acelasi raspuns...
Abia a fost 1 Decembrie, nu aprilie.
De unde pana unde si ce restrictii sa fie cand pachetul e deja pe drum spre Viena..
Oricum daca asemenea abominatie a logicii s-ar intampla, am primi macar o notificare de la shopto...
Sigur ai sunat la shopto si nu ai gresit numarul si facea ala vreo gluma?
Asa mi-au zis. Sper ca nu au avut ceva cu mine personal, pentru ca le trimisesem niste tickete prin care ceream o compensatie pentru intarziere si ca vreau sa le fac reclamatie.
am vorbit la tnt acum si au zis ca nu au nici o notificare de la shopto dar in cazul in care va cere returul shopto se va intoarce inapoi :((
Doar ce am sunat eu acum.
Mi-au zis că ei au trimis comanda și că a rămas în backorder pentru că nu au mai primit informatii despre colet de la TNT fiind pierdut sau trimis în altă parte.
Acum încearcă să dea vina pe TNT. Tare mi-e că rămânem fără console...
M-au contactat acum 2min de la 4games sa-mi zica ca maine imi ajunge consola in Mall si ca pot sa ma duc s-o ridic.
Revin maine seara cel tarziu poimaine cu detalii legate de cum s-a finalizat treaba.
cred ca sunt nebuni astia de la shopto, eu am dat cancel la precomanda ca era in backorder sa numai aud de ei sper sa imi livreze bani cat mai repede pe card ca vad ca sunt la ei pe site in balance banii:(
Poti sa reproduci mai exact discutia? Eu momentan sunt fara cuvinte.
Te-ai certat cu ei? Ai folosit un ton agresiv? Precum spuneam, am vorbit acum 2 ore cu o tipa foarte smpatica care mi-a dat toate detaliile, inclusiv unde se afla coletul meu in momentul de fata.
Ai cerut vreo explicatie de ce s-ar intoarce coletele inapoi?
Și eu am vorbit la 11 cu un tip care mi-a zis ca ca fi procesata azi sau mâine....
Eu cred ca o sa ma îmbolnăvesc de ficat
Am fost f ok la telefon, i-am dat adresa de mail si a zis sa astept putin. Dupa 30 secunde, incepe sa mi-o dicteze, cand deodata se opreste si zice ceva de genul "a, stai, ca toate comenzile din Romania au fost restrictionate din nu stiu ce motiv si ca urmeaza sa vina toate inapoi si sa ne dea banii". Intreb "are you sure? pentru ca stiu deja romani care au consola pe drum". Face el: 100%. Dupa care zic hm ok, dar macar intra banii direct pe card si nu pe shopto balance? Raspunde ca da. Intreb si de o estimare cand vedem banii pe card inapoi. Imi raspunde ca: pentru dvs se va face refundul azi.