si cu cei de la emag am vb, la ei nu am precomanda facuta dar au zis ca dupa 29 vor incepe discutiile privind livrarea.
si cu cei de la emag am vb, la ei nu am precomanda facuta dar au zis ca dupa 29 vor incepe discutiile privind livrarea.
Cei de la Altex, Domo, Media Galaxy ...se intrec in minciuni cum au facut-o si in perioada lansarii in Europa. Eu unul sunt lamurit cu magazinele din Romania...macar cei de la Emag sunt sinceri .
Eu la Altex am 2 comenzi puse, una de anul trecut la var simpla PS4 si am mai pus una cand a aparut bundle cu PS4 Camera Controller si Killzone. Ca sa nu ma trezesc cu 2 console am zis ca ii sun sa vad care ii procedura. Mi-au confirmat ca voi fi sunat cand incep livrarile pentru a confirma care pachet il vreau. Legat de data nu prea stia nimic doar ca se lanseaza pe 29 si vor avea sigur.
Oricum cred ca sunt foarte multi cu precomenzi la mai multe magazine. Si cred ca aici e cheia. Cine suna/livreaza primul. Eu am la Altex, Emag, Domo si PC Garage precomenzi. Altex-ul spune ca de saptamana viitoare se vor livra precomenzile.
Chiar sunt curios cam cate console se vor vinde in Romania, daca 700+ se vand doar de la emag...atunci e clar ca se dau vreo 3000 de console pe putin la precomenzi . Eu unul abia astept sa vina consola, am preferat sa mai astept pentru a avea garantie la un magazin din Romania.
3000 nu mi se pare un numar mare totusi.
se prea poate sa fie mai mic numarul, maniacii si-au luat deja consola de afara.
eu astept cu sufletul la gura sa vina 29 ca sa ma urnesc la un magazin(emag,altex) sa vad daca chiar nu prind una.
chiar nu stiu ... s-ar putea, avand in vedere ultimele evente care s-au facut la Gran Turismo 6 / Assassin’s Creed IV: Black Flag.
Buna ziua, Comanda dvs. a fost procesata si confirmata pentru produsul : Consola PlayStation 4 . Livrarea se va efectua prin intermediul firmei de curierat Nemo Expres . Multumim, Echipa Altex. deci cred ca se tin de cuvant cei de la altex
Normal doar am zis ca asa va fi ! Sunt cei mai seriosi cei de la Altex.
Intodeauna au avut console pe stoc , ofera cea mai mare garantie la console , au jocuri ieftine , gasesti accesorii de console la preturi bune .
Eu unul sunt multimit de serviciile oferite de ei .
---------- Post added 20-01-2014 at 10:43 ----------
Si o aveti 700 de console?
hmmm..pai nu prea is seriosi, eu am comanda din septembrie si nu am primit nimic.
nu am platito, la ramburs.
By tudyniuz in forum Health, Food & Sports
By AndRewqp in forum Offtopic
By Snake in forum Microsoft Xbox One
By Rasko in forum Sony PlayStation 4
By MonkY in forum Console News
Bookmarks