Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 111 of 145 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 ... LastLast
Results 2,201 to 2,220 of 2893

Thread: PS4 - discutii despre comenzi si precomenzi

1. #2201 SP
    Junior Member madtomcat's Avatar
    si cu cei de la emag am vb, la ei nu am precomanda facuta dar au zis ca dupa 29 vor incepe discutiile privind livrarea.

2. #2202 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Cei de la Altex, Domo, Media Galaxy ...se intrec in minciuni cum au facut-o si in perioada lansarii in Europa. Eu unul sunt lamurit cu magazinele din Romania...macar cei de la Emag sunt sinceri .

3. #2203 SP
    Junior Member Madilen's Avatar
    la altex din cate am vazut consola simpla se afla in stoc "disponibila la comanda"

4. #2204 SP
    gug
    Junior Member gug's Avatar
    Eu la Altex am 2 comenzi puse, una de anul trecut la var simpla PS4 si am mai pus una cand a aparut bundle cu PS4 Camera Controller si Killzone. Ca sa nu ma trezesc cu 2 console am zis ca ii sun sa vad care ii procedura. Mi-au confirmat ca voi fi sunat cand incep livrarile pentru a confirma care pachet il vreau. Legat de data nu prea stia nimic doar ca se lanseaza pe 29 si vor avea sigur.

5. #2205 SP
    Banned gicazizu's Avatar
    Quote Originally Posted by styng View Post
    nu prea cred, in 29 magazinele se vor axa sa onoreze precomenzile. Doar la Emag sunt precomenzi de ordinul sutelor (chiar 700+)
    De unde stii ca sunt peste 700 de precomenzi la Emag? Oricum, sunt multi care au facut precomenzi in mai multe locuri.

6. #2206 SP
    Member styng's Avatar
    Quote Originally Posted by gicazizu View Post
    De unde stii ca sunt peste 700 de precomenzi la Emag? Oricum, sunt multi care au facut precomenzi in mai multe locuri.
    pentru ca lucrez la Emag

7. #2207 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Pai ca sa onoreze precomenzi pe 29 nu trebuie sa se apuce de livrari de pe 27, 28?

8. #2208 SP
    Member styng's Avatar
    teoretic da, totul tine de furnizor ( cand le vor livra catre depozit )

9. #2209 SP
    Member caine_rau's Avatar
    Logic e sa ai stoc cu cel putin 5 zile inaintea lansarii.

10. #2210 SP
    Member dinamovistu's Avatar
    Oricum cred ca sunt foarte multi cu precomenzi la mai multe magazine. Si cred ca aici e cheia. Cine suna/livreaza primul. Eu am la Altex, Emag, Domo si PC Garage precomenzi. Altex-ul spune ca de saptamana viitoare se vor livra precomenzile.

11. #2211 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    Chiar sunt curios cam cate console se vor vinde in Romania, daca 700+ se vand doar de la emag...atunci e clar ca se dau vreo 3000 de console pe putin la precomenzi . Eu unul abia astept sa vina consola, am preferat sa mai astept pentru a avea garantie la un magazin din Romania.

12. #2212 SP
    Senior Member poiuyt's Avatar
    3000 nu mi se pare un numar mare totusi.

se prea poate sa fie mai mic numarul, maniacii si-au luat deja consola de afara.

eu astept cu sufletul la gura sa vina 29 ca sa ma urnesc la un magazin(emag,altex) sa vad daca chiar nu prind una.

13. #2213 SP
    Member bartonn's Avatar
    pentru ca lucrez la Emag
    Foarte tare. Deci avem o "pila" la eMag. Va face eMag-ul un event pentru lansarea PS4 in Romania?

14. #2214 SP
    Member styng's Avatar
    chiar nu stiu ... s-ar putea, avand in vedere ultimele evente care s-au facut la Gran Turismo 6 / Assassin’s Creed IV: Black Flag.

15. #2215 SP
    Buna ziua, Comanda dvs. a fost procesata si confirmata pentru produsul : Consola PlayStation 4 . Livrarea se va efectua prin intermediul firmei de curierat Nemo Expres . Multumim, Echipa Altex. deci cred ca se tin de cuvant cei de la altex

16. #2216 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    Quote Originally Posted by Madilen View Post
    Buna ziua, Comanda dvs. a fost procesata si confirmata pentru produsul : Consola PlayStation 4 . Livrarea se va efectua prin intermediul firmei de curierat Nemo Expres . Multumim, Echipa Altex. deci cred ca se tin de cuvant cei de la altex
    Normal doar am zis ca asa va fi ! Sunt cei mai seriosi cei de la Altex.
    Intodeauna au avut console pe stoc , ofera cea mai mare garantie la console , au jocuri ieftine , gasesti accesorii de console la preturi bune .
    Eu unul sunt multimit de serviciile oferite de ei .

---------- Post added 20-01-2014 at 10:43 ----------

pentru ca lucrez la Emag
    Si o aveti 700 de console ?

17. #2217 SP
    Junior Member Piticlick's Avatar
    chiar nu stiu ... s-ar putea, avand in vedere ultimele evente care s-au facut la Gran Turismo 6 / Assassin’s Creed IV: Black Flag.
    Lansare fara consola este imposibil sau la Emag este posibil orice !

18. #2218 SP
    Junior Member vio88's Avatar
    Madilen de pe ce data ai facuta precomanda la altex?

19. #2219 SP
    20.11.2013 dar e si platita consola

20. #2220 SP
    Member fdkenzo's Avatar
    hmmm..pai nu prea is seriosi, eu am comanda din septembrie si nu am primit nimic.

nu am platito, la ramburs.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 111 of 145 FirstFirst ... 11 61 101 109 110 111 112 113 121 ... LastLast